IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Windows (https://www.ircforumlari.net/windows/)
-   -   Windows 8, Yeni Vista Faciası Olur Mu? (https://www.ircforumlari.net/windows/468895-windows-8-yeni-vista-faciasi-olur-mu.html)

ALeMCi 02 Nisan 2012 10:49

Windows 8, Yeni Vista Faciası Olur Mu?
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Microsoft, Windows 8'in yeni bir "Vista faciasına" dönüşmesini istemiyorsa...
Windows 8'in final sürümünün sonbaharın başlarında yayınlanması bekleniyor. Ancak işletim sisteminin bu son sürümü, onu yeni bir Windows Vista vakasına çevirebilecek ve kullanıcıları uzaklaştırabilecek bazı hatalara sahip. Windows 8'in henüz tam anlamıyla hazır olmadığını düşünen analistlerin ve uzmanların sayısı da çok. Bu yazımızda Microsoft'un Windows 8'de bir an önce değiştirmesi gerektiğini düşündüğümüz 5 şeyi sizlerle paylaşmak istiyoruz.

1. İlk olarak masaüstü açılsın

Metro arayüzü tabletler için büyük bir yenilik getiriyor. Ancak laptop'larda işinizi zorlaştırabiliyor. Metro, masaüstü PC'lerde bir seçenek olarak kalabilir ancak bizce varsayılan olarak masaüstü modunun açılması gerekiyor. En azından bu seçimin kullanıcıya bırakılması gerekli.

2. Döşemeler gruplandırılsın

Microsoft'un döşemeleri klasörler içerisinde gruplandırmaya izin vermesi gerekiyor. Office 2010'u yüklediğinizde ve Yönetici Araçları'nı başlangıç menüsüne eklediğinizde, çok sayıda yeni döşeme ile karşılaşıyorsunuz. Yani çok fazla uygulama yüklemeseniz dahi Metro sayfalarınız alıp başını gidebiliyor.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:15.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net