IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Windows (https://www.ircforumlari.net/windows/)
-   -   Windows 8 Foursquare Uygulaması Yayınlandı (https://www.ircforumlari.net/windows/544964-windows-8-foursquare-uygulamasi-yayinlandi.html)

SeckiN 29 Ağustos 2013 09:54

Windows 8 Foursquare Uygulaması Yayınlandı
 
Popüler mobil uygulamaların masaüstü sürümleri gelmeye devam ediyor. İlk kez Microsoft'un BUILD 2013 etkinliğinde tanıtılan Windows 8 için Foursquare uygulaması yayınlandı.

Windows 8 ile birlikte kendi ekosistemini kurmaya çalışan Microsoft, hem mobil hem de masaüstü platformda uygulama marketini geliştirmeye çalışıyor. Bu çabaların en önemli kısmını ise geliştiricileri popüler mobil uygulamaların Windows Phone ve Windows 8 sürümlerini yapmaya ikna etmek oluşturuyor.
Teknoloji devinin bu alandaki çabaları her geçen gün biraz daha sonuç veriyor. Windows 8 platformu için son duyurulan uygulama, mobil dünyanın gözdelerinden Foursquare oldu. “Windows 8 için Foursquare” ilk kez Haziran ayındaki Microsoft geliştirici etkinliği BUILD 2013’te tanıtılmıştı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Nihai sürümü bugün yayınlanan uygulama Windows 8 kullanıcılarına, arkadaşlarının mekan bildirimlerini takip etme olanağı sunmanın yanı sıra yemek yemek, alışveriş yapmak ve ziyaret etmek için yeni yerler keşfetme şansı da sunuyor. Hakkında bilgi almak istenilen yerler ile ilgili ayrıntılı bilgiler sunun Windows 8 Foursquare uygulaması, aranılan yerlerin adresleri, telefon numaraları, web siteleri ve Twitter hesapları gibi verileri kullanıcılara sağlıyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Uygulama ile ilgili açıklamalarda bulunan Foursquare CEO’su Dennis Crowlew, Microsoft ile yakın işbirliği içinde çalıştıklarını söyleyerek, ortaya çıkan uygulamanın birlikte yapabilecekleri muhteşem işlerin bir örneği olduğunu belirtti.
Microsoft’un BUILD 2013 etkinliğinde tanıttığı Windows 8 Facebook ve Flipboard uygulamaları içinse henüz açıklanan bir gelişme bulunmuyor.
Windows 8 Foursquare uygulamasını [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] indirebilirsiniz.

Alıntı


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:06.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net