IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Ağustos 2013, 12:07   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
World of Warcraft Tarihi - Illidan 2




Geçtiğimiz haftalarda World of Warcraft evreninin tarihini anlatan yazı dizimizi sonlandırdığımızı belirtmiştim (Hala okumadıysanız, sitemizin üstünde yer alan arama kısmından "World of Warcraft Tarihi" olarak aratıp bulabilirsiniz). Şimdi ise sizlere World of Warcraft evreninde önemli yerlere sahip karakterlerin geçmişlerini daha detaylı olarak sunmaya devam ediyorum.

Bir önceki hafta Illidan Stormrage'in hikayesine başlamıştık. Şimdi ise bu hikayenin devamıyla sizleri başbaşa bırakıyorum.

Illidan 10 bin yıl boyunca ışıksız bir hapisanede çürüdü. Califax ismindeki Ormanın Koruyucuları’ndan biri ve gece elflerinden oluşan (ki içerisinde Maiev Shadowsong’un da bulunduğu) bir grup askeri birlikle birlikte İhanet Eden’in gardiyanlığını yaptılar. Illidan’ın salıverilmesi, beklenmedik bir şekilde Tyrande’nin ellerinden olacaktı. Kendisi gece elfi korumaları öldürerek Illidan’ı Lejyon’a karşı kullanmayı planlıyordu. Binlerce yıllık beklemeden sonra Tyrande’ye olan aşkı bitmeyen Illidan, yardım etmeyi kabul etti. Lejyon’u geri püskürtecek ve gece elflerinden sonsuza dek ayrılacaktı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Malfurion, Illidan’ın salıverilmesinin katastrofik bir hata olduğunu düşünerek, Tyrande’nin kararına karşı çıktı. Kardeşinin değişmediğini görerek sinirlenen ve iblislerin kendisini tutamayacağını ona kanıtlamak isteyen Illidan, Malfurion’u arkada bıraktı ve bir grup gece elfi gücüyle Lejyon’u avlamak için Felwood’a girdi. Felwood’dayken Lich King’in şampiyonu Arthas’la karşılaştı ve dövüştüler. Eşit derecede güçlülerdi ve dövüşçüler bir çıkmaza girdiler. Illian dövüşü bıraktı ve Arthas’ın kendisini neden takip ettiğini bilmek istediğini söyledi. Arthas açık bir şekilde ona Felwood’u mahveden iblisvari Gul’dan’ın Kafatası’ndan bahsetti. Ona eğer bu eşya yok edilirse, ormanların mahvoluşu sonlanacağını da belirtti. Illidan’ın yemi yutmasından emin olmak için Arthas, Kafatası’nın gücünden hiç bahsetmedi. Her ne kadar Illian, Arthas’a güvenmemiş olsa da Kafatası’nı ve onun gücünü merak ediyordu.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
World of Warcraft Ekonomi KarakıZ Online Oyunlar 0 04 Ocak 2012 16:47
World of Warcraft KarakıZ Online Oyunlar 0 04 Ocak 2012 16:15
world of warcraft CoMMaNDeR Online Oyunlar 15 14 Aralık 2010 12:01
World of Warcraft 2'yi Beklemeyin Heidi Oyun Dünyasından Son Haberler 0 19 Ekim 2008 15:26
World of Warcraft Heidi Oyun Dünyasından Son Haberler 1 18 Ekim 2008 00:30