IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Xbox (https://www.ircforumlari.net/xbox/)
-   -   Xbox One için giderek büyüyen sorun! (https://www.ircforumlari.net/xbox/630843-xbox-one-icin-giderek-buyuyen-sorun.html)

Deep 21 Ekim 2014 02:38

Xbox One için giderek büyüyen sorun!
 
Xbox One kullanıcılarının yaşadığı bu sorun; müthiş grafiklerin keyfini bir anda silip süpürüyor!

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bir Xbox One'nınız var ve düzenli olarak kontrol kolunda bağlantı kopma sorunu mu yaşıyorsunuz? Öyle görünüyor ki bu sorun sadece size özel değil zira hatırı sayılır miktarda kullanıcı aynı durumdan şikayetçi.

Özellikle son birkaç aydır zirve yapan problem, Microsoft'un kendi destek sayfasında büyük miktarda yer işgal ediyor. Hemen her kullanıcı aynı sorundan muzdarip... Oyun kolu bir anda konsol ile bağlantısını tamamen kesiyor ve ortalama 30 saniye kadar hiçbir tepki vermiyor. Tüm oyun zevkimizi yok etmeye yeten bu sorun, ne yazık ki halen tam anlamıyla çözümlenmiş değil.

Fakat bir kullanıcın yazdığı açıklamaya göre, kolların odada bulunan diğer elektronik aletler yüzünden kopma yaşaması kuvvetle muhtemel. "DinoHeli" isimli forum kullanıcısı ilk olarak yakındaki tüm telefonları konsolun olduğu odadan çıkararak işe başlamış.

Böyle bir sonuç alamayınca odada bulunan diğer konsolları da farklı bir yere taşımış. Tam anlamıyla olmasa da büyük ölçüde kopmaların önüne geçtiğini beyan eden şahıs, pek tabi hepimiz gibi kesin bir çözüm bekliyor.

Şimdilik Microsoft'tan konu hakkında net bir çözüm yayınlanmadı ama Xbox One haricinde hiçbir konsol kolunda benzeri bir sorun yaşanmıyor olması, durumun önemini arttırıyor. Zira PlayStation 4'te henüz benzer bir sorun rapor edilmiş değil.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:13.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net