IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Xbox (https://www.ircforumlari.net/xbox/)
-   -   Xbox One fiyatları yılbaşı döneminde ucuzlayacak (https://www.ircforumlari.net/xbox/634812-xbox-one-fiyatlari-yilbasi-doneminde-ucuzlayacak.html)

Deep 29 Ekim 2014 03:32

Xbox One fiyatları yılbaşı döneminde ucuzlayacak
 
“Xbox One fiyatları çok yüksek” diyorsanız yılbaşı dönemini bekleyin. Microsoft satış patlaması yaşanan Christmas dönemi öncesi indirim müjdesi verdi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Microsoft
‘un en yeni oyun konsolu Xbox One, Hristiyanların meşhur Christmas dönemi öncesinde bir fiyat değişikliği haberiyle karşımızda. Satış patlaması yaşanan dönemlerin başında gelen dönem öncesi Microsoft, konsolun fiyatlarını düşüreceğini müjdeledi. Verilen bilgiler doğrultusunda Xbox One’ın yurt dışında 399$’dan değil 349$’dan satılacağı belirtildi. İndirim kampanyası 2 Kasım 2014 tarihinde başlayacak ve 3 Ocak 2015 tarihine kadar tüm büyük elektronik marketlerde sürdürülecek.

Sony‘nin PlayStation 4′üyle amansız bir mücadele içerisinde olan ve açık konuşmak gerekirse satış rakamları konusunda rakibinin epey gerisinde seyreden Xbox One, belki de bu dönemde iyi bir çıkış yakalayacak. Türkiye’de Xbox One 1.599TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. 50$’lık Christmas dönemi indirimi ülkemizdeki fiyatları etkiler mi bilemiyoruz ama, şu sıralar bu konsolu almaya niyetiniz varsa biraz daha bekleyin deriz. Kim bilir, belki yılbaşında Türkiye’de de ucuz Xbox One buluruz ne dersiniz?


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:21.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net