IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Xiaomi (https://www.ircforumlari.net/xiaomi/)
-   -   Xiaomi Redmi Note 2, 15 Ocak'ta Duyurulacak! (https://www.ircforumlari.net/xiaomi/669200-xiaomi-redmi-note-2-15-ocakta-duyurulacak.html)

SeckiN 11 Ocak 2015 18:55

Xiaomi Redmi Note 2, 15 Ocak'ta Duyurulacak!
 
Xiaomi'nin bir süredir 15 Ocak'ta duyurulacağı iddia edilen Mi5 modelinden sızıntılar gelirken, etkinlikte yeni Redmi Note 2 modelinin duyurulacağı kesinleşti.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Çin'in yükselen mobil cihaz üreticisi Xiaomi, geçtiğimiz hafta Redmi 2 modelini duyurduktan sonra, şimdi de yeni Redmi Note 2 modelini duyurmaya hazırlanıyor.

Geçtiğimiz haftalarda Redmi 2 ile birlikte Redmi Note 2 sızıntıları gelirken, Redmi Note 2 modeli 4 Ocak'taki etkinlikte duyurulmamıştı.

Ancak Xiaomi günler sonra 15 Ocak tarihi için yeni bir etkinlik davetiyesi yayınladıktan sonra, her nedendir bilinmez, bu etkinlikte yeni amiral gemisi Mi5'in duyurulacağı konuşulmaya başlandı.

Fakat belliki tahminler boşa çıktı ve Xiaomi, 4 Ocak'ta duyurmadığı Redmi Note 2 modelini, 15 Ocak'ta gerçekleştireceği etkinlikte duyuracak.

Hemde Redmi Note 2 modeli, herkesi şaşırtacak metal kasa ve ince tasarım özellikleri ile gelecek.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Yeni iddialara ve paylaşılan bir görsele göre Xiaomi Redmi Note 2, amiral gemisi Mi4'ün büyük boyutlu kopyası olacak.

Tasarımı Mi4 modeli ile aynı olacağı belirtilen Redmi Note 2, daha önceki sızıntıların aksine 5.7 inç boyutta ve Full HD çözünürlüpe sahip IPS LCD ekran ile duyurulacak.

Ayrıca ekranı Samsung Galaxy Note 4'e benzer şekilde kenarları kavisli olacak olan Redmi Note 2, 1.5 Ghz hızında 8 çekirdekli Qualcomm Snapdragon 615 işlemci ve Adreno 306 grafik işlemci ile gelecek.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Depolamada 2 GB RAM, 16 GB ve 32 GB dahili hafızaya sahip olacağı belirtilen Redmi Note 2'nin, 3600 mAh batarya, MiUi 6 arayüz ve Android 4.4 KitKat ile duyurulacağı belirtiliyor.

Ayrıca önceki iddialarda belirtilen kadar uygun fiyatlı olmayacak olan Redmi Note 2, Oppomart sitesinde 249 dolar fiyatla satışa sunulmuş.

Xiaomi Redmi Note 2 modeli, sizce başarılı olacak mı?

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:54.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net