IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Ekim 2021, 01:30   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Work And Travel İle İngilizce Gelişir mi?




'Work and Travel' programları ile kazanılan en büyük avantajların başında bütün yaz boyunca Amerika'ya gidip orda yaşama şansı bulmaktır. Üstelik bu hem makul fiyatlara ayarlanır hem de oraya gidince ödenen paralar fazlası ile geri kazanılmaktadır. Farklı bir ülkede yaşamak ve birçok kültürü bir arada görmek de işin bonusu olmaktadır. Ayrıca birçok kimsenin çaba harcadığı İngilizce öğrenme konusu da work and travel sayesinde kolay bir şekilde yapılabilmektedir.

Genel olarak bakıldığında work and travel programlarına katılmak için belli bir İngilizce seviyesi istenmektedir. Fakat bunun için ileri düzeyde dil bilgisi aranmamaktadır. Zaten her seviyeye uygun işler work and travel programlarında mevcuttur. Düşük seviyeler ile de Amerika'ya gidip dil bilgisini geliştirmek mümkündür.

Bir yaz boyunca anadili İngilizce olan Amerika'da çalışmak ister istemez İngilizce'nin gelişmesine katkı sağlayacaktır. Çünkü bütün yaz çevrenizde İngilizce konuşan birileri olacaktır. Düşünüldüğünde dil bilgisinin gelişmeden geri dönülmesi için hiç kimse ile iletişim kurulmaması ya da sadece Türkler ile vakit geçirilmesi gerekmektedir. Bu da söz konusu değildir. Çünkü bu programdaki işlerin büyük bir kısmı insanlar ile iletişim kurmak üzerinedir. Özellikle kasada çalışanlar, sipariş alanlar, otel görevlileri, eğlence parklarında çalışan insanlar sürekli olarak Amerikalılar ile konuşmak durumunda oldukları için İngilizce seviyeleri hızlı bir şekilde gelişecektir. Bu programın belki de en kolay kısmı budur. Oralara gidip adapte olmak birçok kişi için İngilizce seviyesini geliştirmekten daha zordur. Amerika'daki yaşama ve yerleşilen işe adapte olunduktan sonraki dönemde dil bilgisi hızlı bir şekilde artacaktır.

Zaten orta seviyede İngilizce ile Amerika'ya gidip bu programa katılan birçok kişi yazın bitmesiyle İngilizce seviyelerini önemli ölçüde arttırılar. Özellikle bu gelişim konuşma kısmında daha belirgin olmaktadır. Sonuçta orada daha çok konuşma yapıldığı için oldukça normaldir. Herkesin bildiği gibi bir yabancı dili öğrenmenin en kolay yolu o dilin konuşulduğu ülkeye gitmektir. Amerika'nın da anadili İngilizce olduğu için work and travel programı ile İngilizce bilgisini geliştirmek mümkündür.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
work and travel ile ingilizce gelişir mi?


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Özgüven Nasıl Gelişir YapraK Aile Evlilik ve Çocuklar 0 16 Eylül 2009 19:12
Beyin nasıl gelişir? Metin Merak Ettikleriniz 1 05 Aralık 2007 16:54