IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Kasım 2014, 17:41   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
The Legend of Korra 4×08 | İnceleme




Merhaba arkadaşlar, dizimizin yeni bölümünün incelemesiyle karşınızdayım. Kısaca bir ön inceleme yapacak olursak bu bölümümüzde her hangi bir yeni olay gerçekleşmedi. Daha çok dizimizin 4 sezonun anlatıldığı bir özel bölüm havasındaydı. Ben yine de size nelerden bahsedildiği konusunda ufak bir kaç cümleyle bahsedeyim.

Her bölümün başında eski bölümler hakkında bilgilendirme veren ayrıca Pro Bending’leri sunan Shiro Shinobi bu bölümün başında da zaten benim söylediğim gibi geçmişi hatırlayacaksınız diyerek bölümün eski sezonların özeti niteliğinde olduğunun sinyallerini verdi. Eskiye dair ne varsa 3 karakterin üstünden anlatıldı. Her şey Mako’nun aşk hayatının incelemesiyle başladı. Prens Wu’ya Avatarla nasıl çıktığını anlatırken bir anda kendimiz Mako’nun Korra ve Asamiyle nasıl tanıştığını ayrıca bu 3 karakter arasında ki aşk ilişkisinin nasıl şekillendiğini sezon sezon incelerken bulduk. Tabi hepimizi Mako’nun bu konularda biraz yanlış hareket ettiğini hatırlıyoruz. Büyük anneside bu konuda Makoyu pek savunduğu söylenemez





İkinci karakterimizse tabi ki de Korra oluyor. Korraysa 4 sezonu bize karşılaştığı düşmanlarla anlatmaya başlıyor. Avatar bir anda bütün olayların bir biriyle bağlantılı ve ne kadar uğraşsa da uğraşsın dünya ya denge getiremiyeceğini düşüncesine kapılıyor. Asami ve Tenzin, Korra’nın bu düşüncesinin tamamen yanlış olduğunu kanıtladıktan sonra Avatarımız geleceğe dair yeniden umutla bakmaya başlıyor.

Son karakterimizse tabi ki de Bolin. Ama bu sefer olay akışını Bolin’in ağzından değilde Varrick’in ağzından dinlemeye başlıyoruz. Tabi Varrick, Bolin de ki star ışığını tekrardan parlatarak bu iştende para kazanmaya çalışıyor. Bolini tekrardan Nuktuk karakterine sokarak, sanki Avatar’ın bütün yendiği düşmanlarını Bolin yenmiş gibi anlatarak geçen bölümde tekneye beraber bindikleri insanların takdirini kazanıyor.






 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
4×08, legend, legend of, İnceleme, |


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Legend Online Ecrin League Of Legends 0 26 Kasım 2013 23:48
Avatar: The Legend of Korra Zen Yabancı Diziler 0 24 Mayıs 2013 23:22
HTC Legend YapraK Cep Telefonlar 0 07 Mart 2010 22:38