IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Yabancı Diziler (https://www.ircforumlari.net/yabanci-diziler/)
-   -   The Millers İptal Edildi! (https://www.ircforumlari.net/yabanci-diziler/649903-millers-iptal-edildi.html)

Lcia 22 Kasım 2014 18:11

The Millers İptal Edildi!
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

CBS’te geçen sezon büyük umutlarla başlayan ve kadrosunda Will Arnett, Margo Martindale, Beau Bridges gibi önemli isimleri bulunduran The Millers iptal edildi.

Geçen sezon The Big Bang Theory’nin arkasında yayınlanmasının da etkisiyle oldukça yüksek reytinglerle yayına başlayan dizi, gittikçe reytingleri düşmüş ve sezon sonunda yenilenmesi sürpriz olarak karşılanmıştı. Dizinin bu sezon da The Big Bang Theory’nin arkasına konulması ise CBS’in kendi yapımı olması nedeniyle diziyi bir şekilde devam ettirmek ve dört sezona tamamlamak isteyeceği şeklinde yorumlanmıştı. Fakat, CBS iyice düşen reytinglere daha fazla sabredemedi ve dizinin fişini çekti. Dizinin bir bölümü daha çekilecek ve prodüksiyonu durdurulacak.

Diğer yandan The Millers‘ın iptali kanalın bir diğer dizisi Mom için olumlu bir gelişme olarak gözüküyor. CBS’in planlarına göre The Millers, The Big Bang Theory’nin arkasında yayınlanmaya devam edecek ve Mom Pazartesi’ye gidecekti. Fakat, CBS Mom’ın The Big Bang Theory arkasındaki başarılı performansından etkilenip bu kararı hızlandırmış olabilir. Sezon arası sonrası The Big Bang Theory sonrası kuşağın Mom’a mı gideceği yoksa iddialı yeni dizi The Odd Couple’a mı gideceği merak konusu.

CBS’in bir diğer komedi dizisi olan The McCarthys’i de kısa sürede iptal ederek Mike & Molly’nin yeni sezonunu başlatması bekleniyor..


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:25.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net