IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Kasım 2014, 22:18   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Constantine’nin 2. Sezonu Olacak Mı?




Amerikan televizyonunda yayın hayatına başlayan birçok dizi, önce sadece 13 bölümlük anlaşma yapar. Bu diziler, sezona iyi bir başlangıç yapmaları veya reytinglerinin tutarlı olması durumunda kanallarından ekstradan 9 bölüm siparişi daha alarak, sezonu 22 bölüme tamamlar. Deadline’ın yaptığı habere göre işler Constantine için alışılmış düzende yürümeyecek.

NBC, bu sezon ekrana gelmeye başlayan Constantine’den 9 ekstra bölüm daha sipariş etmemeye karar verdi. Normalde bu karar aynı zamanda dizinin iptal edilmesi anlamına gelir. Ancak durum Constantine için bu şekilde ilerlemeyecek. NBC, dizinin geleceğiyle ilgili bu önemli kararı geriye kalan bölümlerinin aldığı reyting oranlarına bakarak verecek.



Amerikan televizyonunda ekrana gelen birçok dizi gibi, Constantine de ekim ayında yayın hayatına başladı. Ancak, şimdiye kadar yayımlanan beş bölüm dizinin geleceğiyle ilgili karar vermek için yeterli olmadı. Prodüksiyon sebepleriyle kanalın bir an önce diziden daha fazla bölüm isteyip istemediğine karar vermesi gerekiyordu. Fakat, dizinin dengesiz bir reyting oranı elde ediyor oluşu, yeni sezonla ilgili karar verme konusunda sıkıntılara neden oldu. Dizinin son bölümünün ekrana çekmeyi başardığı izleyici sayısı, kanalın diziyle ilgili karar verirken durup ikinci kez düşünmesine neden oldu.

Constantine’in başyazarı Daniel Cerone yazdığı tweetlerle bu durumu dizinin hayranlarına duyurdu.

“Constantine’in reytingleri Hannibal’dan daha yüksek ve artış göstermeye devam ediyor. Hannibal 2. sezon onayı almayı başardı. Bu yüzden, Constantine’i izlemeye devam edin!”

Öte yandan, NBC de kardeş kanallarından Syfy’ı kullanarak Constantine’in reytinglerini arttırmaya çabalıyor. Dizinin ilk dört bölümü, maraton şeklinde arka arkaya Syfy’da ekrana geldi.

Özetle, dizinin geriye kalan sekiz bölümünün reytingleri, yapımın kaderiyle ilgili alınan kararda oldukça etkili olacak. Şu an kesin olan tek şey, Constantine’in ilk sezonunun 13 bölümden oluşacağı.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Mobil Chat
Cevapla

Etiketler
2, canstantine, constantine’nin, , olacak, sezonu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Constantine Andreou Biyografisi - Constantine Andreou Kimdir - Constantine Andreou AftieL Ressamlar 1 12 Ocak 2024 08:12
Constantine 1×05 | İnceleme Lcia Yabancı Diziler 0 26 Kasım 2014 22:13