IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Eylül 2016, 18:56   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
EMPIRE | DIZI KONUSU




EMPIRE | DIZI KONUSU



Empire ilk bölümüyle şimdiden 2014-2015 sezonun benim için en iyi dizisi olmayı başardı.
Glee, New Girl vs gibi dizileriyle gönlüme çoktan taht kuran Fox'un yeni bombası Empire oldu. Dün ilk bölümü yayınlanan dizi, ilk bölümünden reytinglerde zirveye oynadı ve birinciliği kaptı. Empire bu yıl Glee'nin bitişiyle de az çok müzikal dizi eksiğimizi kapatacak gibi görünüyor.

Empire Konusu,

Dizinin konusunu ilk bölümden ispiyon vererek anlatacak olursam ise şöyle. Dizi Amerikan müzik piyasasının en ünlü yapımcısı, zenci Lucious Lyon'un iş ve aile hayatına odaklanıyor. Küçükken uyuşturucu satarak yaşamak zorunda kalan Lucious, müzik sayesinde bu bataklıktan kurtulmuş ve büyük bir hip-hopçı olmuş. Kendi şirketini kurmuş ve Amerika'nın en iyilerinden birisi haline getirmiş. Tam şirketini New York Borsası'na sokup, işlerini büyütecek iken hayatı hastalığıyla alt üst oluyor. Lucious İce Bucket Challange ile herkesin haberi olduğu ALS, hastalığına yakalanmıştır ve 3 yıl ömrü kaldığını öğrenir.



Hastalığının ölümcül olabileceğini öğrenen Lucious işlerinin başına 3 erkek çocuğundan daha hak edeni ve yetenekli olanı geçirmek istemektedir, bu yüzden aralarında bir yarışma vari bir uzun süreli bir olay başlatır. Tabi Empire'ın konusu bu kadar değil; çocukların anneleri de hapishaneden yeni çıkmıştır ve 17 yıl sonra o da bu kadar şaşaadan ve lüksten hak ettiğini almak istemektedir. Cookie şirket ilk kurulduğu zaman, şirkete para yatırmış hatta kurucusundan biridir; büyük ihtimalde hapishaneye yatmasının bu konuyla bir ilgisi var. Şimdiden büyük sorun olacağı ve benim de favori karakterim olacağı kesin gibi. İşin diğer boyutu da Lucious şimdi yeni bir sevgilisi vardır.
3 erkek kardeşten bahsedelim biraz. Andre en büyük kardeş küçüklükten beri şirketin başına geçme hayalleri kurmuş ve çok çalışmıştır fakat müziğe yeteneği yoktur. Jamal ortanca kardeş aralarında müzik konusunda en yetenekli olandır ve şarkı besteleyip-güfteliyor fakat gaydir ve zenci kültüründe homofobi hala çok etkilidir ve şirketi kötü etkileyebilir. Hakeem ise kardeşler arasında en ünlü olan ve şarkıcıdır. Birbirinden farklı yeteneklere sahip üç çocuğu arasından baba haklı olarak doğru kararı vermekte zorlanır. Bu arada da kardeşler birbirinin arkasını kazmaya çoktan başlamışlardır. Aynı zamanda Cookie'de homofobik babası kariyerini engellemesin hem de başa geçerse yanında iyi bir konum elde etmek için Jamal'ın menajerliğini üstlenir.
Uzun süreden sonra beni ilk defa bu kadar heyecanlandıran ve ilk bölümünden kendisine bağlayan bir dizi oldu. Dizi umarım diğer bölümlerde de başarısını devam ettirir ve yüzümü kara çıkarmaz.


aLinti..

__________________
#MustafaKemaLAtatürkTorunuyum..ღ ❦

{22~02~`22..∞}
{09~09~`22..ღ}
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
empıre dızı - konusu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Arkadaşlar İyidir Dizi Oyuncuları Kimler Konusu Nedir? Ebru Yerli Diziler 0 07 Eylül 2016 18:14
Seviyor Sevmiyor Dizi Konusu ve Oyuncuları Dream Yerli Diziler 1 01 Eylül 2016 15:25
Yüksek Sosyete Dizi Konusu ve Oyuncuları Dream Yerli Diziler 0 01 Eylül 2016 12:42
Adını Kalbime Yazdım Dizi Konusu Zen Yerli Diziler 0 23 Ekim 2013 18:40
Shameless Dizi Tanıtım Konusu Zen Yabancı Diziler 0 19 Mayıs 2013 22:33