IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Yabancı Diziler (https://www.ircforumlari.net/yabanci-diziler/)
-   -   The Walking Dead 9 sezon? The Walking Dead 9. sezon ilk bölümü? The Walking Dead yeni sezonda neler olacak? (https://www.ircforumlari.net/yabanci-diziler/803811-walking-dead-9-sezon-walking-dead-9-sezon-ilk-bolumu-walking-dead-yeni-sezonda-neler-olacak.html)

Beatrice 11 Ekim 2018 14:44

The Walking Dead 9 sezon? The Walking Dead 9. sezon ilk bölümü? The Walking Dead yeni sezonda neler olacak?
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


THE WALKİNG DEAD YENİ SEZONDA NELER YAŞANACAK?

AMC ekranlarının uzun soluklu dizisi yeni sezonunda, eski bölümlerden “All Out War”un sonrasında yaşananları takip edecek. Rick Grimes ve arkadaşlarının, Saviors adlı gruba ve liderleri Negan’a karşı verdiği mücadelenin ardından 1,5 yıl geçmiştir. Rick’in liderliğinde yeniden hayata tutunmaya çalışan topluluklar, birlikte çalışarak huzur ortamını sağlamaya çalışmaktadır. Ancak insan eliyle inşa edilen yapılar, doğanın yıkıcı gücüne maruz kalacak; hayatta kalan insanları yeni mücadelelere savuracaktır.

GEÇEN SEZON NELER YAŞANDI?

The Walking Dead son bölümünde Rick ve Negan arasında rehine olayının yaşanmasından sonra Rick zor durumda kaldı ancak yeni bir hamle yapmak için de kolları sıvadı. Maggie'nin hamile olması onu zor durumda bıraksa da mücadelesine kaldığı yerden devam ediyor. Maggie'nın 8. sezonda nasıl bir sonla karşılacağını dizinin hayranları tarafından merak ediliyor. Maggie yavrusunu bu acımasız aylaklarla dolu dünyaya getirebilecek mi? Morgan, The Walking Dead 7. sezonundaki savaşçı ancak savaşmaya önyargılı olan kişiliğini üzerinden atıp bambaşka biri olarak 8. sezonda karşımıza çıkmaya ve şaşırtmaya devam ediyor.

THE WALKING DEAD KONUSU NEDİR?

The Walking Dead, aynı adlı çizgi roman serisine dayanmaktadır. Roman, dünya çapında beklenmedik bir biçimde ortaya çıkan esrarengiz bir bulaşıcı beyinsel hastalık sonucu, modern medeniyetin sonunu getiren bir zombi salgınını konu eder. Bu dünyada, zombiler, hikâyenin geçtiği bölgenin yerel argosunda "aylaklar" adıyla anılmaktadır. Sadece beyinleri yokedilerek etkisiz hale getirilebilen bu aylaklar, herhangi bir canlıyı yakalayıp parçalayarak yiyen "yaşayan ölüler" olarak betimlenmiştir. Aylaklar, ayrıca, sağlıklı insanları ısırarak veya tahrip ederek içlerindeki zombi virüsünü bulaştırma yoluyla kendileri gibi birer zombiye dönüştürebilmektedir. Seri, bu vahşi zombilerin ortaya çıkışını ve bu ani gelişme sonrasında kendilerini amansız bir yaşam mücadelesi vermek zorunda bulan bir küçük grubun hikâyesini ele almaktadır.



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:01.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net