IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Aralık 2018, 13:25   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Game Of Thrones Yeni Sezon Ne Zaman?




Game Of Thrones yeni sezon ne zaman? 8. sezon yayın tarihi belli oldu



Dünya çapında ilgiyle izlenen Game Of Thrones'un yeni sezon tarihine yönelik araştırmalar 2018'in son aylarında yoğunluk kazandı. Popüler dizinin fanatik takipçileri yeni sezona dair araştırmalarını sürdürürken, 8. sezonun yayın tarihine ilişkin beklenen açıklama geldi. Peki, Game Of Thrones yeni sezon ne zaman? Game Of Thrones 8. sezon ne zaman başlayacak?

Ünlü yazar George R.R. Martin'in kitap serisinden televizyona uyarlanan ve izlenme rekorları kıran dizi Game Of Thrones'un merakla beklenen 8. yeni sezonuna dair tarih bilgisi netleşmeye başladı. Dizide "Jon Snow" karakterine hayat veren Kit Harington, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 8. sezon yayın tarihi hakkında bilgi verdi. İşte, Game Of Thrones'un 8. sezon yayın tarihi...

7. sezon finali 31 milyon kişi tarafından izlenen ve tüm dünyayı kasıp kavuran bir dizi olan Game Of Thrones'un 8. sezonunun ne zaman başlayacağı belli oldu. Popüler dizide "Jon Snow" rolü izleyici karşısına çıkan ünlü oyuncu Kit Harington, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Game of Thrones 8. sezon 1. bölümünün yayınlanacağı tarihi 2019 Nisan ayı olarak işaret etti.

YENİ SEZON KAÇ BÖLÜM OLACAK?

Game Of Thrones'un yapımcısı HBO'dan yapılan resmi açıklamaya göre Game of Thrones 8. sezon 1. bölümün yayınlanma tarihi 2019 olacak. Sezonda 6 bölüm olacağının altı çizilirken, David Benioff & D.B. Weiss, David Nutter ve Miguel Sapochnik sezon boyunca yönetmen koltuğunda oturacak. Sezonun senaristleri ise David Benioff & D.B. Weiss, Bryan Cogman ve Dave Hill olacak.

GAME OF THRONES'UN GENEL KONUSU

Yazların onlarca yıl, kışların ise bir ömür sürebildiği bir diyar, içten içe nifakla kaynamaktadır. Köklerini saldıkları topraklar kadar soğuk ve sert olan Starklar'ın kalesi Kıştepesi'nin kuzeyinde, Yedi Krallık'ı koruyan Sur'un ardında tekinsiz güçler toplanmaktadır. Kuşkulu bir ölümün ardından kralı ve dostu tarafından saltanat makamı olan güneye çağırılan Eddard Stark kendisini Demir Taht'ı arzulayanların baş döndürücü entrikalarının arasında bulur.

Dostuyla düşmanını, gerçekle yalanı ayırt edemez olan Eddard'ın ne kıyısında yürüdüğü uçurumdan, ne de Ejderkrallar'ın soyundan gelen sürgün Targaryen kardeşlerin taştan ejder yumurtaları ve soylu atların sırtında serpilen iktidar düşlerinden haberi vardır. Kış, Starklar ve yandaşları için olduğu kadar Yedi Krallık için de uğursuz alametlerle gelmektedir. Taht mücadeleleri her zamankinden daha sert geçecektir.

Hürriyet.

__________________
Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır"


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
8. sezon, filmler, game of thrones, televizyon, yabanci diziler, yeni sezon


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Game of Thrones'tan Yeni Sezon Haberleri Ece Game Of Thrones 0 29 Ocak 2018 01:06
Game of Thrones – 5. Sezonun Yeni Karakterleri ve Oyuncuları Swat Yabancı Diziler 0 22 Kasım 2014 17:50
♕ Game of Thrones 7. Sezon İçin Anlaşmaya Varıldı! ♛ Lcia Game Of Thrones 0 21 Kasım 2014 01:05
Game of Thrones Oyunundan Yeni Görseller SeckiN Oyun Dünyasından Son Haberler 0 18 Kasım 2014 09:42
Yeni Game Of Thrones oyunundan son gelişmeler yaSmin Oyun Dünyasından Son Haberler 0 26 Ocak 2014 10:09