IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Yabancı Diziler (https://www.ircforumlari.net/yabanci-diziler/)
-   -   Jessica Jones'un Final Tarihi Belli Oldu (https://www.ircforumlari.net/yabanci-diziler/823340-jessica-jonesun-final-tarihi-belli-oldu.html)

ZaLim 02 Haziran 2019 21:54

Jessica Jones'un Final Tarihi Belli Oldu
 
Hayranlarının uzun süren bekleyişi sona erdi; Jessica Jones'un Netflix'te yayınlanacak son sezonunun yayınlanacağı tarih resmi olarak açıklandı.

Marvel - Netflix ortaklığının, Daredevil ile birlikte en başarılı serisi Jessica Jones final sezonu için hazırlanıyor. Marvel ile anlaşmazlık yaşayan Netflix, Daredevil gibi bir şaheserin ve Luke Cage, Iron Fist gibi popüler serilerin sonlandığını duyurmuştu. Eleştirmenlerden tam not alan Jessica Jones da, üçüncü sezonuyla ekranlara veda edecek.

Netflix'in yaptığı açıklamaya göre Jessica Jones, 14 Haziran 2019 tarihinde hayranları ile son kez buluşacak; en azından Netflix çatısı altında... Final sezonunda Krysten Ritter, Rachael Taylor, Eka Darville, Benjamin Walker, Jeremy Bobb ve Matrix üçlemesinde Trinity rolüyle tanıdığımız Carrie-Anne Moss gibi birbirinden ünlü oyuncular yer alacak. ABC Studious işbirliği ile geliştirilen Netflix Orijinal Serisi 13 bölümden oluşacak. Final sezonunda Jessica Jones, süper güçlü dahi-bir psikopat ile yüzleşmek zorunda kalacak.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:59.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net