IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Yabancı Diziler (https://www.ircforumlari.net/yabanci-diziler/)
-   -   Çernobil’in Eski Müdürü, Chernobyl Dizisine Sitem Etti (https://www.ircforumlari.net/yabanci-diziler/825571-cernobil-eski-muduru-chernobyl-dizisine-sitem-etti.html)

BLueMooN 17 Haziran 2019 11:28

Çernobil’in Eski Müdürü, Chernobyl Dizisine Sitem Etti
 
Çernobil’in Eski Müdürü, Chernobyl Dizisine Sitem Etti.

Çernobil Nükleer Santrali’nin eski müdürü İgor Gramotkin, HBO’nun mini dizisi ‘Chernobyl’ dizisini tarihi gerçekleri saptırdığı gerekçesiyle eleştirdi.

Gramotkin, Çernobil nükleer santralinde 1988 yılında işe başladı ve toplam 30 yılını Çernobil için harcadı. 2005-2018 yılları arasında nükleer santralin bizzat müdürlüğünü yapan Gramotkin, Rossiya 24 televizyonuna yaptığı açıklamalarda ‘Chernobyl’ dizisini tarihi gerçekleri saptırmakla suçladı.

Mini dizide birçok çarpıtma unsuru olduğundan bahseden Gramotkin, en sinirlendiği ve şaşırdığı sahnelerin ise dizideki kilit karakterlerin sürekli içmeleri ve ellerinde votka bardaklarıyla dolaşmaları olduğunu söyledi. Gramotkin, “Güvenliğin sağlanmasıyla ilgili en önemli, ilkesel kararlar sarhoş olarak mı alınıyordu yani? Siz ne yaptığınızı sanıyorsunuz? Bu tür şeyleri nasıl gösterebilirsiniz?” ifadeleriyle bu sahnelere olan kızgınlığını dile getirdi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Gramotkin, tünel kazan çırılçıplak işçiler sahnelerine de oldukça sinirlendiğini açıkladı. O zamanki çalışma koşullarının gerçekten çekilmez olduğunu kabul eden eski müdür, durumu bu şekilde göstermenin kabul edilemez olduğunu söyledi.



Alıntıdır:


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:42.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net