IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Ezgi

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Ağustos 2019, 08:43   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Rookie Historian Goo Hae-Ryung




Dizi, 19. yüzyıl’da, kadın olduğu için hoş karşılanmamasına rağmen tarihsel kayıtlar yazan Goo Hae-Ryung’un etrafında dönmektedir. Hae-Ryung, cinsiyet ayrımcılığına, cinsiyetten kaynaklı ön yargılara ve toplumsal statü ayrımcılığına karşı mücadele eder.





Shin Se-Kyung dizide saray tarihçisi olmak isteyen Goo Hae-Ryung karakterini canlandırmaktadır. Kadın olduğu için ayrımcılığa uğramaktadır. Ancak o tüm bunlara karşın pes etmeyerek bir tarihçi olarak görevlerini yerine getirmek ve dünyada herkesin eşit olduğunu kanıtlamak istemektedir.

‘Astro’ grubundan Cha Eun-Woo dizide Prens Yi Rim karakterini canlandırmaktadır. Hayatı boyunca hiç romantik bir ilişkisi olmamıştır. Ancak gerçek kimliğini saklayarak kaleme aldığı romantik türündeki romanlar ile Hanyang şehrinde oldukça popülerdir. Bir prens ve popüler bir roman yazarı olarak iki farklı hayat sürerken Goo Hae-Ryung (Shin Se-Kyung) ile tanışır ve ona âşık olur.

Park Ki-Woong dizide Joseon Hanedanlığının veliaht prensi olan Lee Jin karakterini canlandırmaktadır. Prens Lee Rim (Cha Eun-Woo) için sevgi dolu bir abidir. Kişisel açgözlülükleri için kendisini yönlendirmeye çalışan güçlere karşı durmaktan korkmayan özverili ve halkı için iyi şeyler yapmaya çalışan birisidir.

Lee Ji-Hoon dizide bir devlet memuru olan Min Woo-Won karakterini canlandırmaktadır. Joseon Hanedanlığının en güçlü kişisi olan Min Ik-Pyung‘un en küçük oğludur. Babasının sahip olduğu güce güvenmeden ve arkasını ona yaslamadan kendi inandığı değerlere göre hareket eder. Devlet memuru olamadan önce bile Kralın takdirini kazanabilmiş, dik başlı birisidir.

Park Ji-Hyun dizide Veliaht Prens Lee Jin’in (Park Ki-Woong) kişisel tarihçisi olan Song Sa-Hee karakterini canlandırmaktadır. Sadece kızları olan bir ailede dünyaya gelmiştir ve evin en büyük kızıdır. Ailesi tarafından bir ev kadını olması için çok baskı görür. Ancak o bütün bu baskıya dayanarak tarih sınavına girer ve bu sınavda birinci olur. Daha sonra, Veliaht Prens Lee Jin’in her anını kaydetmekten sorumlu olan tarihçi görevi verilir. Bu süreçte, veliaht prensin güçlü görünümüne karşın yalnız bir insan olduğunu keşfeder ve elinde olmadan ona karşı sahip olmaması gereken duygular beslemeye başlar.

17 Temmuz – 5 Eylül 2019’da 32 bölüm olarak ekrana gelecek dizi Çarşamba – Perşembe 22.00’de 35 dk.lık kısımlar halinde günde 2 bölüm şeklinde MBC’de ve Netflix’te yayınlanıyor. Ayrıca koreanturk üzerinden de diziyi Türkçe altyazılı izleyebilirsiniz. Netflixten daha önde gidiyor.

__________________
You got me G-U-I-L-T-Y
모르게 너를 속여 전부를 뺏어 또 playing a game
재미로 해 둬 수백 가지 거짓말
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 13 Eylül 2019, 20:54   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Rookie Historian Goo Hae-Ryung




Çok güzel bir dizi.

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
goo hae-ryung, kore dizisi, rookie historian


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık