IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08 Kasım 2019, 20:30   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Hotel Del Luna





Dizi, Seul’un şehir merkezinde bulunan ve müşterilerinin yalnızca hayaletlerin olduğu 'Hotel del Luna' adlı gizemli bir otelde geçmektedir. Bu otelin CEO’su (IU) yaptığı büyük bir hatadan dolayı lanetlenerek 1000 yıldan fazladır, bu otelde yaşamak zorunda kalmıştır. Bir gün, bir adam (Yeo Jin-Goo) beklenmedik bir şekilde bu otelde yönetici olarak çalışmaya başlar.

Karakterleri:

IU dizide 'Hotel del Luna' adlı hayaletli bir otelin CEO’su olan Jang Man-Wol karakterini canlandırmaktadır. Güzel bir bayandır. Ancak başkalarına karşı kibar bir insan değildir. Hırçın, huysuz, herkese kuşku ile yaklaşan açgözlü birisidir. 1000 yıldan fazladır bir lanetin etkisi altındadır.
Yeo Jin-Goo dizide 'Hotel del Luna'nın yeni genel müdürü olan Koo Chan-Sung karakterini canlandırmaktadır. Samimi bir şekilde mükemmeliyetçidir. Akılcı birisi gibi görünmesine karşın gerçekte kalbiyle hareket eder. Eskiden çok uluslu bir otel zincirinde yönetici yardımcılığı yapmaktaydı ve bu işi yapan en genç isimdi. Ancak bu işi bırakarak, 'Hotel del Luna'da çalışmaya başlar.
Shin Jung-Geun dizide 'Hotel del Luna'da barmen olarak çalışan Kim Seon-Bi karakterini canlandırmaktadır. 'Hotel del Luna'nın en uzun süredir çalışanıdır.
Bae Hae-Sun dizide 'Hotel del Luna'da oda yöneticisi olarak çalışan Choi Seo-Hee Bi karakterini canlandırmaktadır. Yerinde duramayan, kıpır kıpır, pratik ve etkin birisidir.
P.O dizide 'Hotel del Luna'nın en genç çalışanı olan Ji Hyun-Joong karakterini canlandırmaktadır. Odukça kibar ve nazik birisidir. Ancak çalışmayı hiç sevmemektedir.
Kang Mi-Na dizide 'Hotel del Luna'da stajer olarak çalışmaya başlayan Yoo-Na karakterini canlandırmaktadır. 18 yaşında, akıllı ve enerjik bir genç kızdır.
Jung Dong-Hwan dizide 'Hotel del Luna'da 30 yıldır çalışan Genel Müdür Noh karakterini canlandırmaktadır. Jang Man-Wol’un (IU) en büyük destekçilerinden birisidir. Ancak emekliliği yaklaşmıştır.
Lee Do-Hyun dizide bir general olan Go Chung-Myung karakterini canlandırmaktadır. Jang Man-Wol’un (IU) ilk aşkıdır.
Lee Tae-Sun dizide Jang Man-Wol’un (IU) geçmişi ile bir bağlantısı olan Yeon-Woo karakterini canlandırmaktadır. Man-Wol'un sağ koluydu ve uzun zaman beraber çalışmışlardır.
Seo Yi-Sook dizide ruhlar diyarından dünyaya gidip gelen Ma Go-Sin karakterini canlandırmaktadır. Bu şekilde insanların yaşamlarını ve ölümlerini kontrol altına almaktadır.
Kang Hong-Seok dizide 'Hotel del Luna'da hayaletleri ölüleri ruhlar diyarına yönlendiren Sa-Sin karakterini canlandırmaktadır.
Jo Hyun-Chul dizide Koo Chan-Sung’un (Yeo Jin-Goo) tek arkadaşı olan Sanchez canlandırmaktadır.



ALINTI

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
hotel del luna


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Luna Liaaa Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 02 Kasım 2012 11:59
Valle de la Luna Liaaa Tarih 0 16 Şubat 2012 13:06
Nokia 8600 Luna , Nokia 8600 Luna Hakkında Kralice Cep Telefonlar 0 28 Ekim 2008 22:54
Nokia N8600 Luna , Nokia N8600 Luna Hakkında Kralice Cep Telefonlar 0 28 Ekim 2008 21:12