IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Nisan 2020, 18:55   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
"Friends", HBO Max'in Prömiyer Lansmanında Yer Almayacak




WarnerMedia'nın yeni streaming platformu HBO Max, mayıs ayında piyasaya çıktığında önemli bir kozundan mahrum olacak: Merakla beklenen Friends özel bölümü. HBO Max, son birkaç yıl içinde piyasaya çıkan platformların en genci olacak. Disney Plus, Kasım 2019'da piyasaya sürüldü ve Disney klasiklerine ek olarak Marvel, Pixar ve Star Wars filmlerinin çoğunu içeriyor. Apple TV Plus ise yine kasım ayında Reese Witherspoon ve Jennifer Aniston gibi yıldızlarla dolu The Morning Show gibi iddialı dizilerle yayın hayatına başlamıştı.

HBO Max bir süredir hazırlanıyor ve WarnerMedia zaten çalışmalarını sona erdiren popüler şovların haklarını güvence altına almaya başladı. Temmuz 2019'da şirket, büyük bir kazanç olarak kabul edilen Friends için artık tüm haklara sahip olduğunu açıklamıştı. Netflix, son birkaç yıldır klasik komediyi yayınlıyordu ancak, HBO Max, geçen yılın sonlarında büyük bir anlaşmayla hakları satın aldı ve hayranlarını heyecanlandıran özel bir yeni bölüm çekeceğini duyurdu. Ne yazık ki, Koronavirüs nedeniyle, Hollywood'un hızlı bir şekilde kapanması sonucu Friends Özel Bölümü, şimdilik iki ay öteye itildi. Friends için yüz yüze ve gerçek bir lansman yapılması istendiği için HBO Max, kendi prömiyer lansmanında diziye yer veremeyecek.

HBO Max, Friends dışında da geçmişte yer alan pek çok şov ve orijinal içerik sunacak. Platform, geçen sonbaharda, 1 milyar dolara mal olması beklenen bir anlaşmayla CBS komedisi The Big Bang Theory'nin haklarını da satın aldı. Doctor Who, The Office ve Top Gear gibi yapımlar da sadece HBO Max'te yayınlanacak. Ayrıca, HBO'da bugüne kadar yayınlanan dizilerin de yer alacağı düşünülürse epey ilgi çekici bir hizmet bizi bekliyor olacak.

HBO Max'in lansmanı Friends'in gücünden yararlanamayacak ama çoğunluğun evde olduğunu ve bu durumun bir süre daha devam edeceğini düşündüğümüzde bu açık fazlasıyla kapatılacaktır. Pandemi nedeniyle streaming platformlarının hepsinde büyük bir artış olmuş, yeni hizmete sunulan Disney Plus ise birkaç ayda 50 milyon abone sayısını geçmişti. Benzer bir durum HBO Max için de yaşanabilir.



beyazperde.com

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
hbo max


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık