IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Nisan 2020, 15:54   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
HBO Avrupa'dan Koronavirüs Pandemisi Kısa Filmleri Geliyor




HBO Europe, beş İspanyol yönetmenden “Evde (At Home)” başlıklı özel olarak görevlendirilmiş, hızlı üretim kısa film antoloji serisi için, Koronavirüs temalı projeler sipariş etti. Beş bireysel bölüm, tecrit ettikleri kişilerle işbirliği yapacak olan yönetmenlerin evlerinde çekilecek. Akıllı telefon da dahil olmak üzere, yönetmenlerin bölümlerini oluşturmak için bazı temel ekipmanlar tedarik edildi.

Projede çalışan beş İspanyol yönetmen şu isimlerden oluşuyor: Canneseries TV Festivali'ni kazanan Perfect Life filminin yönetmeni olan Leticia Dolera, siyasi gerilim filmi “The Candidate”i yöneten ve 2018 Toronto Uluslararası Film Festivali'nde Çağdaş Dünya Sineması bölümünde gösterime katılan Rodrigo Sorogoyen, Federico García Lorca’nın “Blood Wedding” eserine dayanan, 2015 yılında San Sebastián'da gösterilen “The Bride” filmini yöneten Paula Ortiz, 2014 yılında ilk filmi “10.000km”yi çeken, Goyas'da en iyi yeni yönetmen ödülünü kazananan, “Days to Come” ve “Anchor and Hope” filmlerinin yönetmeni Carlos Marqués-Marcet ve 2017 yılında Malaga İspanyol Film Festivali'nde gösterilen “Julia ist” ile adından söz ettiren Elena Martín.

Her biri COVID-19'un yarattığı durumu inceleyen beş bölümlük antolojinin birer bölümünü oluşturacak ve yönetecek. “Evde” nin önümüzdeki birkaç hafta içinde İspanya'da ve daha sonra diğer HBO Avrupa bölgelerinde yayınlanması planlanıyor. Seri, HBO Avrupa için Caballo Films ile işbirliği içinde Warner Bros. Itvp España tarafından oluşturuldu. Her bölüm yaklaşık 15 dakika uzunluğunda olacak ve romantik komediden dramaya, hatta fantastik unsurlara sahip farklı türleri kapsayacak.

Evde karantinaya alınmak acımasızca özgürleştirici bir deneyim olabilir mi? Ya partnerinizle tecrit altında bulunmak? Birbirinizi daha iyi tanımanızı ve keşfetmenizi mi sağlar? Aynı odadan ayrılmadan bu bağlamda özgürleşmek mümkün müdür? Bu deneyimi yedi arkadaşla komün içinde yaşamak nasıl bir şey olurdu? Bütün bunların cevabı, yakın zamanda "At Home" serisiyle HBO avrupa'da olacak.



beyazperde.com

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
hbo europe


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
LATFF'ın kısa filmleri belli oldu Violent Sinema Dünyası 0 14 Ocak 2014 21:01
Erzurum'da Avrupa Çocuk Filmleri Festivali Başladı Thetis Kültür ve Sanat 0 07 Ağustos 2012 19:22
Türkiye kısa mesajda Avrupa şampiyonu! dreamy Cep Telefonlar 5 18 Kasım 2011 19:22
Kısa Aşk Sözleri-Kısa Aşk Mesajları-Kısa Aşk Sözü-Kısa Aşk Mesajı 2011 2012 PauL Aşk ve Sevgi Köşesi 0 15 Kasım 2011 12:50