IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Nisan 2020, 15:08   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Stellan Skarsgard ve Kyle Soller, ‘Rogue One’ın TV Versiyonunun Kadrosunda!




Stellan Skarsgard ve Kyle Soller, Disney Plus'ın “Rogue One”da yer alan ve Diego Luna'nın canlandırdığı Cassian Andor karakterini temel alan spin-off dizisinin kadrosuna katıldı. Her iki oyuncu da rolleri için son görüşmelerde bulunuyor. “Rogue One”ın ortak yazarı Tony Gilroy, çoklu bölümleri yönetmenin yanı sıra dizi için pilot bölümü de yazacak ve dizinin showrunnerı Stephen Schiff'le birlikte çalışacak.

Disney daha önce şovun 2021'de başlayacağını belirtmişti ancak, sektör genelinde yaşanan duraklama ve buna neden olan Koronavirüs pandemisi büyük ihtimal prömiyer tarihinin ötelenmesine yol açacak. Aynı durum, hala netleşmeyen üretim başlangıç ​​tarihi için de geçerli. İsimsiz şov, İmparatorluğa karşı isyanın ilk günlerinde “Rogue One” olaylarından önce isyancı ajan Andor'a odaklanıyor. Gösteri planları geçen yıl ilk kez ortaya çıktığında “casuslu bir gerilim filmi” olarak tanımlanmıştı.

Daha önce Diego Luna'nın Andor olarak geri döneceği açıklanmıştı. Luna dışında kadroda kesinleşen bir diğer isim Andor’un droid yardımcısı K-2SO rolünü yeniden canlandırmaya hazırlanan Alan Tudyk oldu. “The Mandalorian”ın büyük başarısının ardından Disney Plus, bu diziyle birlikte, “The Mandalorian”ın ikinci sezonunu ve Ewan McGregor'un yeniden Obi Wan-Kenobi olarak yer alacağı diziyi içeren diğer “Star Wars” serilerindeki gelişimini hızlandırdı. Variety, Joby Harold'ın “Obi Wan” serisinde senaryo görevlerini üstleneceğini duyurmuştu.

Skarsgard, kendisine Emmy adaylığı kazandıran Chernobyl ve yılın en önemli filmlerinden olmaya aday “Dune” uyarlaması sonrası bu diziyle karşımıza çıkacak. Soller ise, yıllarca “101 Dalmation Street” ve “Poldark” gibi İngiliz TV şovlarında yer aldıktan sonra kariyerinin en büyük işlerinden biri olarak dizide yer alacak. Soller, yakın zamanda Benedict Cumberbatch'ın karşısında rol aldığı HBO filmi “Brexit”te karşımıza çıkmıştı.

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
skarsgard


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
VW Arteon'un station wagon versiyonunun hayali tasarımını görün Ulker Otomobil Haberleri 1 03 Şubat 2020 21:39
Cyberpunk 2077 Demo Versiyonunun Çıkış Tarihi Belli Oldu BLueMooN Oyun Dünyasından Son Haberler 0 18 Haziran 2019 10:12
KİLE PySSyCaT Dini Sözlük 0 12 Ağustos 2018 16:35
Alevler, 100 evi küle döndürdü Violent Haber Arşivi 0 14 Haziran 2013 09:25