IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Eylül 2020, 23:40   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Jamie Foxx, Kızıyla Olan İlişkisinden Esinlenen Komedi Dizisinde Başrol Oynayacak




Netflix, Jamie Foxx'un başrolde olduğu "Dad Stop Embarrassing Me" adlı komedi dizisi için tam sezon siparişi verdi. Komedi dizisi, Foxx’un kızı Corinne Foxx'la olan ilişkisinden esinlenecek. Dizide ayrıca, David Alan Grier, Kyla-Drew, Porscha Coleman ve Jonathan Kite rol alacak. Heather Hemmens ve Valente Rodriguez ise tekrarlayan rollerde yer alacak. Bentley Kyle Evans, dizi sorumlusu ve yönetici yapımcı olarak görev yapıyor.

Foxx, başrolün yanı sıra Corinne ve Alex Avant'la birlikte yapımcılığı üstlenecek. Ken Whittingham, tüm bölümleri yönetecek. Bu proje, Foxx ve kızının bir TV projesindeki ilk işbirliği değil. Hali hazırda babasıyla birlikte Foxx'un ev sahipliği yaptığı ve Corinne'in DJ'lik yaptığı Fox yarışma dizisi “Beat Shazam”da yer almakta. Dizi, televizyona "Roc" ve "In Living Color" gibi çok kameralı komedilerle başlayan Foxx için bir nevi geri dönüş anlamına da geliyor. Ayrıca, daha önce The WB'de, Evans'la ortak yaratım olan "The Jamie Foxx Show"da rol aldı.

Bu dizi, yaklaşık yirmi yıldır film rollerine odaklanan ve sadece “The Jamie Foxx Show”la TV'de boy gösteren Foxx'un ilk TV başrolü olacak. Foxx, biyografik film “Ray”de Ray Charles'ı oynayarak en iyi erkek oyuncu dalında Akademi Ödülü'nü kazandı. Aynı yıl “Collateral” filmindeki rolüyle en iyi yardımcı erkek oyuncu dalında da aday gösterilmişti. Diğer önemli rolleri arasında "Jarhead", "Django Unchained", "Dreamgirls", "Law Abiding Citizen" ve "Baby Driver" bulunuyor.

"The Jamie Foxx Show"u birlikte yaratmaya ek olarak, Evans’ın geçmiş çalışmaları arasında "Martin", "The Orlando Jones Show", "Meet the Browns", "Family Time" ve "Love That Girl!" gibi şovlar yer alıyor. Netflix, yayıncı esası olarak tek kameralı komedilere bağlı kalırken, az sayıdaki diğer çoklu kameralı yapımlar arasında "The Ranch", "Disjointed", "One Day at a Time", "No Good Nick", "All About the Washingtons", "Mr. Iglesias" ve "Alexa & Katie" yer alıyor.



beyazperde.com

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
jamie


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Keira Knightley, Bir Apple Dizisinde Başrol Oynayacak! CORDON BLEU Yabancı Diziler 0 25 Ağustos 2020 19:11
Emmy ödüllü oyuncu Haluk Bilginer, Alex Rider adlı İngiliz dizisinde başrol oynayacak BahaR. Magazin Haberleri 0 21 Mayıs 2020 03:38
Haluk Bilginer İngiliz dizisinde başrol oldu Fragile Televizyon Dünyası 2 21 Mayıs 2020 01:13
Jamie Foxx AftieL Oyuncular / Yönetmenler 0 10 Mayıs 2014 15:40