IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Ekim 2021, 14:01   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
14 yabancı dizi puhutv arşivinde




puhutv’de yeni yayın dönemi yeniliklerle başladı. Yerli diziler, orijinal içerikler ve yerli-yabancı filmlerle dolu kütüphanesine ilk kez bu sezon yabancı dizi kataloğunu ekleyen puhutv, 14 ilgi çekici diziyi izleyiciyle buluşturuyor. Üstelik hepsini ücretsiz izlemek mümkün. Avrupa yapımı diziler ile kült yapımların ağırlıklı olduğu yabancı dizilerden oluşan arşiv, dizi tutkunlarına ilgi çekici bir yelpaze sunuyor.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
House dizisi ile dünya çapında şöhret elde eden Hugh Laurie’nin başrolünde olduğu Roadkill, politik dram ve gerilim türünde bir yapım. Roadkill, 2021’de ani bir hastalık sonrası hayatımızdan ayrılan, Peaky Blinders, Fearless gibi dizilerin unutulmaz oyuncusu Helen McCrory’nin de rol aldığı son proje. Başroldeki bu etkileyici iki İngiliz oyuncunun yanı sıra dizi, senaristiyle de dikkat çekiyor. Hikaye, The Hours / Saatler (2002), The Reader / Okuyucu (2008) filmlerinin ödüllü senaristi İngiliz yazar David Hare’in imzasını taşıyor.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Mrs. Wilson

puhutv yabancı dizi kataloğunda dikkat çeken bir diğer yapım Mrs. Wilson. Türk izleyicisinin The Affair ile tanıdığı Ruth Wilson’ın başrolde olduğu ve yapımcılığını üstlendiği dizi, 1960’larda geçen biyografik bir hikaye. Ruth Wilson, ailesinin geçmişinden gizemli bir olayı ekrana taşırken, kendisi de büyükannesini canlandırıyor.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
The Miniaturist

The Miniaturist, Jessie Burton’ın aynı adı taşıyan romanından uyarlanan BBC yapımı mini bir seri. Başrolünde The Queen’s Gambit’in yıldızı Anya Taylor-Joy’un yer aldığı bir dönem dizisi. 17. yüzyılda Amsterdam’da geçen drama izleyiciye görsel bir ziyafet sunuyor.

My Brilliant Friend

puhutv’nin kütüphanesine eklediği kült yapımlar arasında My Brilliant Friend en dikkat çekenlerden. İtalyan yazar Elena Ferrante’nin uluslararası çok satanlar listesinde yer alan romanından uyarlanan dizi, iki kız çocuğunun, Elena ve Lila’nın yıllara yayılan büyüleyici dostluklarını izleyiciyle buluşturuyor.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
The Young Pope

Tarihteki en genç ve ilk Amerikalı Papa ile henüz tanışmadıysanız, sizi The Young Pope’a davet ediyoruz. Jude Law’un başrolünde olduğu, İtalyan yönetmen Paolo Sorrentino’nun 2016 tarihli dizisi, ciddi bir parodi. Serinin devamı The New Pope ise, başrollerini yine Jude Law ile John Malkovich’in paylaştığı şimdiden efsaneleşmiş bir başka yapım.

Liar

Liar, Downtown Abbey’deki rolüyle Altın Küre ödülü kazanan Joanne Froggatt ve Galli oyuncu Ioan Gruffudd’ın başrollerde olduğu İngiliz yapımı bir dizi. Oyuncuların performanslarıyla göz kamaştırdığı yapım, polisiye gerilim türünü sevenler için başarılı bir seçim. Bu noktada dizinin Türk uyarlaması Yalancı’nın da platformda yayında olduğunu paylaşmakta yarar var.


Chimerica

Chimerica, Türk tiyatro izleyicisinin Önce Bir Boşluk Oldu Kalp Gidince, Ama Şimdi İyi oyunu ile hatırlayacağı Lucy Kirkwood’un başka bir oyunundan uyarlanan bir dizi. 2019 yapımı dizide, Pekin’de Tiananmen Meydanı’nda gerçekleşen öğrenci olaylarında, tanka karşı duran adamın fotoğrafını çeken fotoğrafçının 20 yıl sonra Çin’e giderek o adamı bulmaya çalışması konu ediliyor.

Baghdad Central

puhutv’de kaçırmamanız gereken dizilerden bir diğeri ise Baghdad Central. Amerikalı yazar Elliott Colla’nın aynı isimli romanından uyarlanan ve The Last Kingdom senaristlerinden Stephen Butchard’a emanet edilen İngiliz yapımı altı bölümlük bir dizi. Gizem ve gerilim unsurlarını harmanlayan, karakter merkezli bir drama.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
White House Farm

White House Farm, gerçek hayattan uyarlanan sarsıcı bir yapım. 1985 yılında İngiltere’de bir çiftlik evinde gerçekleşen ve aynı aileden beş kişinin ölümüyle sonuçlanan bir cinayet olayı konu ediliyor.

Diary of An Uber Drive

Bir Uber şoförünün başından geçen ilginç ve komik durumları anlatan Avustralya yapımı Diary of An Uber Driver, puhutv’nin kataloğuna eklediği eğlenceli dizilerden.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Our Miracle Years

puhutv, yabancı dizi arşivinde bir Alman dizisine de yer veriyor. Our Miracle Years, 1940’lı ve 50’li yıllarda savaş sonrası Almanya’da yaşayan bir aileyi takip eden, üç kız kardeşin hikayelerine odaklanan bir yapım.

Reunions

Size hiçbir otel ve daha önce varlığından haberdar olmadığınız bir kardeş miras kaldı mı? Başrollerinde Loup-Denis Elion ile Laëtitia Milot’nun yer aldığı bu yürekleri ısıtan Fransız dizisi Reunions da puhutv’de.

Baywatch

puhutv’nin platformda yayına aldığı şüphesiz en kült dizi, Baywatch. David Hasselhoff, Pamela Anderson, Jeremy Jackson, Yasmine Bleeth ve daha birçok yetenekli cankurtaran ile Los Angeles’ta geçen bir klasik yapım. Muhteşem bir plaj ve nefes kesen maceralarla süslü Sahil Güvenlik, izleyici için nostaljik bir sürpriz tadında.

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
dizi, televizyon, yabancı dizi önerisi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
en çok sevilen yabancı dizi/diziler Zen IF Sözlük 7 03 Kasım 2023 00:53
Yabancı dizi izle arkan34 Web Site Tanıtımı 0 02 Kasım 2019 00:19
İşte en popüler 50 yabancı dizi Sanem Yabancı Diziler 0 03 Ocak 2019 18:31
En Sevdiğiniz Yabancı Dizi? Syst3m IF Anket Arşivi 16 26 Şubat 2012 00:27
Yabancı Dizi Film İsimlerinin Türkçe Karşılıkları yetmişiki Serbest Kürsü 0 11 Aralık 2008 14:13