IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Yahoo (https://www.ircforumlari.net/yahoo/)
-   -   Yahoo'da Çalışan Memnuniyeti Marissa Mayer ile Zirvede (https://www.ircforumlari.net/yahoo/537227-yahooda-calisan-memnuniyeti-marissa-mayer-ile-zirvede.html)

hayLaz 14 Temmuz 2013 15:21

Yahoo'da Çalışan Memnuniyeti Marissa Mayer ile Zirvede
 
Bir süre önce Yahoo'nun başına geçen ve baştan sona bir yeniden yapılanma süreci başlatan Marissa Mayer, şirket çalışanları tarafından el üstünde tutuluyor. Kariyer ve iş dünyası üzerine kurulu bir web sitesi olan Glassdoor'un yaptığı araştırmalar, Mayer'in Yahoo'nun son yıllardaki en saygı duyulan isimlerinden biri olduğunu göstermiş.

Şimdiye dek yüzlerce şirketin, binlerce kimliği gizli tutulan çalışanı ile yapılan anketler, pek tabi Yahoo için de söz konusu idi. Geçtiğimiz dönemin son çeyreğinde yapılan çalışmada Carol Bartz ve Scott Thompson, yüzde 30'luk bir oy ortalaması ile en sevilmeyenler olarak seçilmişti.

Geçen yılın Temmuz ayı ortalarında görev başına geçen Marissa Mayer, Glassdoor'un verilerine göre önceki mevkidaşlarının epeyce önüne geçmiş. Kadın yönetici başarısının büyük bir kanıtı olarak ilk çeyrekte yüzde 91'lik, "beğeni ve takdir," oyu toplamış. Bu çeyrekte yüzde 84 ile 85 arasında bir paya sahip olan isim, Bartz ve Thompson göz önüne alındığında muhteşem bir başarı kazanmış görünüyor.

Çalışanların en çok dile getirdiği sıfatların arasında, farklı vizyon ve geniş bakış açısına sahip, anlayışlı ve olgun, gibi örnekler bulunuyor. Bahsi geçen diğer ikili içinse daha önce söylenmiş en önemli sıfat ise, "baskıcı," şeklinde olmuş.

Mayer'in tek beğenilmeyen ve can sıkıcı özelliği anket çalışmasına göre, işe alım sürecini tahminlerin ötesinde uzun tutması ve evden çalışma (home office) rutinine karşı bakışı, olarak belirtilmiş.


kaynak teknokulis


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:19.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net