IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Kasım 2021, 11:42   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yahoo, Çin'den tamamen çekildiğini duyurdu: İşte nedeni




Yahoo, çalışma koşullarının zorluğu nedeniyle Çin'deki tüm hizmetlerini durdurduğunu açıkladı.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

İlk başlarda arama motoru olarak hizmet vermesine rağmen, zamanla e-posta ve anlık iletişim gibi hizmetler de sunan Yahoo, artık eskisi kadar popüler olmasa da bazı hizmetleri hala kullanışlı.

ABD merkezli telekomünikasyon şirketi Verizon tarafından 2017 yılında 4.5 milyar dolara satın alınan Yahoo, bu yılın başlarında neredeyse yüzde 50 zararla başka bir şirkete geçmişti.

ÇİN'DEN TAMAMEN ÇEKİLDİLER
Yahoo, ülkedeki zor koşullar nedeniyle Çin'deki hizmetlerini geri çektiğini açıkladı. Yahoo, bu hareketiyle Microsoft'un LinkedIn sitesini kapatmasının ardından Çin operasyonlarını küçülten ikinci büyük ABD'li teknoloji firması oldu.

Yahoo sözcüsü, “Çin’de giderek zorlaşan iş ve yasal ortam nedeniyle, Yahoo’nun hizmet paketine 1 Kasım’dan itibaren Çin anakarasından erişilemeyecek.

Yahoo; kullanıcılarımızın haklarına, ücretsiz ve açık internete bağlı kalmaya devam ediyor. Kullanıcılarımıza destekleri için teşekkür ederiz.” açıklamasını yaptı.

ÇİN'İN GİZLİLİK YASASI, ŞİRKETLERİ ZORLUYOR
Yahoo’nun çekilmesi, 1 Kasım’da yürürlüğe giren ve teknoloji şirketlerinin veri toplanmasını engelleyen Çin'in gizlilik yasasından sonra geldi.

45 MİLYAR DOLARLIK TEKLİFİ REDDETMİŞTİ
Yahoo, 2008 yılında Microsoft'un 45 milyar dolarlık teklifini düşük olduğu gerekçesiyle reddetmiş ve o tarihten günümüze kadar değer kaybetmeye devam etmişti.

(Alıntı,

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
yahoo


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bakan Koca duyurdu! İşte vaka sayısı en çok artan ve azalan iller NurSima Güncel ve Son Dakika Haberler 0 20 Nisan 2021 20:52
Bakan Koca duyurdu! İşte vaka oranı en çok artan ve azalan iller NurSima Güncel ve Son Dakika Haberler 0 23 Mart 2021 15:16
The Witcher 3'te Geralt Neden Tamamen Çıplak Görünmüyor? İşte Cevabı GeN Oyun Dünyasından Son Haberler 0 29 Nisan 2020 17:35
Xiaomi, İki Yeni Mi Bilgisayarını Duyurdu: İşte Özellikleri BLueMooN Bilgisayar Dünyasından Haberler 0 06 Kasım 2018 15:46