IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Yandex (https://www.ircforumlari.net/yandex/)
-   -   Yandex ve gnçtrkcll'den Yeni Tarayıcı (https://www.ircforumlari.net/yandex/537645-yandex-ve-gnctrkcllden-yeni-tarayici.html)

hayLaz 18 Temmuz 2013 17:12

Yandex ve gnçtrkcll'den Yeni Tarayıcı
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

gnçtrkcll’in Yandex işbirliğiyle sunduğu, gençlere özel internet tarayıcısı "gnctrkcll Yandex.Browser" ile gnçtrkcll’liler internette aradıkları daha hızlı bir şekilde ulaşabilecek.

Yandex ile gençlik kulübü gnçtrkcll,dünyada gençlere yönelik bir ilki hayata geçiren işbirliğine imza attı. Bu işbirliği gnçtrkcll’lilerin kendilerine özel bir internet tarayıcısına sahip olmaları anlamına geliyor.

İnternet tarayıcısının en son sürümü olan Yandex.Browser 1.7’nin gnçtrkcll için özel olarak tasarlanan sürümünü [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]veya [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden bilgisayarlarına indiren gençleri, akıllı arama satırı ve Turbo modu özellikleriyle hızlı ve rahat bir internet deneyiminin yanı sıra, kişiselleştirebilecekleri ve sadece gnctrkcll’e özel arka plan tasarımları içeren bir tarayıcı bekliyor.

Yeni tarayıcı ayrıca, başka bilgisayarlarda kurulu Yandex.Browser kurulumlarındaki kişisel ayarlara her yerden ulaşma, Kaspersky anti-virüs sistemi ve Tablo adı verilen favori siteler çubuğu gibi diğer özellikleriyle de gençlerin aradıkları kullanışlı, güvenli ve hızlı internet tarayıcısı çözümü olacağını gösteriyor.

kaynak shiftdelete


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:30.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net