IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Yandex (https://www.ircforumlari.net/yandex/)
-   -   Yandex'ten Akınsoft'a Ziyaret (https://www.ircforumlari.net/yandex/543619-yandexten-akinsofta-ziyaret.html)

hayLaz 21 Ağustos 2013 21:46

Yandex'ten Akınsoft'a Ziyaret
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Teknoloji alanında yaptığı yeniliklerle adından sık sık bahsettiren Akınsoft’un gerçekleştirdiği Yandex işbirliğinin ardından Yandex’ten Akınsoft’a bir ziyaret gerçekleştirildi

Teknoloji alanında yaptığı yeniliklerle adından sık sık bahsettiren Akınsoft’un gerçekleştirdiği Yandex işbirliğinin ardından Yandex’ten Akınsoft’a bir ziyaret gerçekleştirildi.

Akınsoft’tan yapılan açıklamada, Akınsoft-Yandex iş birliğinden sonra, Yandex Dağıtım Departman Ortağı ve Hesap Yöneticisi Ilya Karpukhın ve Yandex Türkiye İnternet Gelişim Uzmanı Emre Erşahin’in Akınsoft Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Akın'ı ziyaret ederek, görüşmeler gerçekleştirdiği, yapılan toplantılarda karşılıklı fikir alışverişinde bulunulduğu belirtildi. 22 Nisan 2013 tarihinde, Yandex Türkiye ve Akınsoft’un stratejik bir iş birliği yaptığı hatırlatılan açıklamada, “Akınsoft Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Akın ile Yandex Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ tarafından imzalanan anlaşma sayesinde, Yandex arama teknolojileri ve ürünlerinin, Akınsoft ile birlikte tüm Türkiye‘de daha geniş kullanıcı kitlelerine ulaştırılması sağlanmaya başlandı. Türkiye’nin her yerinde ve Dünya’da 18 ülkede çözüm ortağı yapılanması ile sektörlerin en güvenilir yardımcısı olan Akınsoft, gerçekleştirdiği iş birlikleri ile de çalışmalarına ivme kazandırıyor. Akınsoft’un amacı; müşterilerine dünya çapında kaliteli ürün, hizmet ve beklentilerinin üstünde fayda sağlayarak, müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmaktır. Akınsoft, 120 farklı sektöre uyarladığı yazılımları, geniş program arşivi ile iş sürecini kolaylaştıran teknolojiler üretmektedir” denildi.

Kaynak: IHA


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:30.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net