IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Yandex (https://www.ircforumlari.net/yandex/)
-   -   Yandex üzerinden doktor randevusu almak ve restoranda rezervasyon yaptırmak mümkün (https://www.ircforumlari.net/yandex/543620-yandex-uzerinden-doktor-randevusu-almak-ve-restoranda-rezervasyon-yaptirmak-mumkun.html)

hayLaz 21 Ağustos 2013 21:52

Yandex üzerinden doktor randevusu almak ve restoranda rezervasyon yaptırmak mümkün
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

ITAR TASS Haber Ajansı bugün geçtiği haberde, Rusya’nın en büyük internet arama motoru olan Yandex’in, maps.yandex.ru sayfası üzerinden doktor randevusu almaya ve restoranlarda masa ayırtmaya olanak tanıyan yeni bir servisi hizmete soktuğunu bildirildi.Yandex’ten yapılan açıklamada: ‘Şu an söz konusu servise 13 bin civarında restoran, güzellik salonu ve tıp merkezi kayıtlı durumda. Bunlardan 2400 tanesi St. Petersburg’da bulunuyor ve bu şirketlerden bazıları sadece randevu saatini değil, aynı zamanda alınacak hizmeti ve bu hizmeti sağlayacak uzmanı da seçme imkânı tanımakta. Randevuyu unutmaması için randevu sahibinin cep telefonuna maps.yandex.ru tarafından bir hatırlatma mesajı da gönderilebiliyor’ denildi.Organizasyonların servise kaydolması ise şirketlerin tek bir ortak arayüz ile çalıştıkları Yandex’in online randevu servisleri üzerinden gerçekleşiyor.
Şu an St. Petersburg, Moskova, Novosibirsk, Omsk ve birkaç şehirde daha kullanılabilen servisin şehirler ve firmalar bazında genişletilmesi planlanmakta.


kaynak turkish.ruvr.ru


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:57.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net