IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Yaşam ve Detay (https://www.ircforumlari.net/yasam-ve-detay/)
-   -   Seyrantepe’de pitbull sokak köpeğine saldırdı (https://www.ircforumlari.net/yasam-ve-detay/870871-seyrantepe-de-pitbull-sokak-kopegine-saldirdi.html)

Risque 25 Mayıs 2020 12:33

Seyrantepe’de pitbull sokak köpeğine saldırdı
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Sahibiyle gezen pitbull cinsi köpek, sokakta dolaşan başka bir köpeğe saldırdı. Vatandaşların korku dolu anlar yaşadıkları olayda, sahibi köpekleri tazyikli su sıkarak güç bela ayırdı..İstanbul'un Kağıthane ilçesi Seyrantepe Mahallesi'nde bulunan bir oto yıkamacı, beslediği pitbull cinsi köpeğini cadde üzerinde gezdirmeye başladı.

Bir süre sonra köpek, o esnada yoldan geçen bir sokak köpeğine saldırdı.

TAZYİKLİ SUYLA AYIRDI
Saldırının ardından sahibi, köpeğini tasmasından çekerek kurtarmaya çalıştı ancak başarılı olamadı. Bunun üzerine köpekleri tasmayla oto yıkamaya sürükleyen şahıs, tazyikli su sıkarak onları ayırdı..
Olayın ardından köpekler birbirlerinden uzaklaştırılırken, sokak köpeği ise hafif şekilde yaralandı. Veterinere götürülen köpeğin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

"SAHİBİ KENDİ ÇABASIYLA KURTARDI"

Olayla ilgili konuşan esnaf Ufuk Yılmaz, “Biz dışarıda otururken, sesler gelmeye başladı. Baktığımızda biri pitbull cinsi iki köpek birbirine girmişti. Neyse ki oto yıkamanın sahibi kendi köpeğinin çekti, kurtarmaya çalışırken su sıktı. Elinden gelen her şeyi denedi, en sonunda kendi çabasıyla ayırdı. Köpekte hiçbir şey yoktu ama gece veterinere götürdük. Sağ salim problemsiz bir şekilde olayı hallettik. Ortada kışkırtma tarzı bir şeyde yoktu. Köpekler yavruydu, ağız bölgelerinden tutarak birbirlerini çektiler. Olaydan sonra köpeği alıp evine götürdü, artık orada bakıyor.” dedi..Kaynak:EnsonHaber

tugbu 25 Mayıs 2020 12:52

Cevap: Seyrantepe’de pitbull sokak köpeğine saldırdı
 
Şu pitbuldan asiri korkuyorum sokakta gorsem sahibine dalasim var :agresif:


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:37.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net