![]() |
Zencefilli Bal Kabağı Köftesi Zencefilli Bal Kabağı Köftesi için Malzemeler 600 g bal kabağı 1 soğan 6 yemek kaşığı galeta unu 1 yumurta 1 çay kaşığı kabartma tozu 1 çay kaşığı toz zencefil Tuz Karabiber Kimyon Kırmızı pul biber Kızartmak için Ayçiçek yağı Üzeri için Taze tarhun Zencefilli Bal Kabağı Köftesi Nasıl Yapılır Bal kabağı ve soğanı rendenin iri tarafı ile rendeleyip geniş bir kaseye alın. Galeta unu, yumurta, kabartma tozu, toz zencefil, tuz ve baharatları ilave edip iyice yoğurun. Harçtan ceviz büyüklüğünde parçalar kopartın. Elinizle yuvarlayarak top köfteler yapın. Ayçiçek yağını bir tavada ısıtın ve bal kabağı köftelerini kızartın. Kağıt havlu üzerine alıp fazla yağını çektirin. Yağını çektirdiğiniz köfteleri bir servis tabağına alın. Taze tarhun yaprakları ile süsleyerek servis yapın. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] aLinti |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:00. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk