Kuymak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Malzemeler: 2 su bardağı su 1 çay bardağı mısır unu 1 su bardağı Aho peyniri, dil peyniri (didilmiş) veya taze kaşar peyniri (rendelenmiş) 125 gr tereyağı TARİF Derin bir tavada yağı eritin, mısır ununu ekleyerek 5 dakika kadar çevirin. Peynirini katın. Peynir hafifçe eriyince suyunu ekleyin. Eğer Aho peyniri kullanıyorsanız, tuz katmayın. Ancak diğer peynirler için 1 çay kaşığı kadar tuz ekleyin. Un topaklanmasın diye sürekli tahta bir kaşıkla karıştırarak kısık ateşte kuymağı pişirin. Yağ üste çıkınca kuymak pişmiş demektir. Sıcak sıcak servis yapın. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:29. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net