![]() |
Avakadolu Patates Malzemeler: 1 adet avakado 2-3 dal maydanoz yarım limon 2 dal roka 1 adet yeşil soğan 1 adet orta boy patates 1 kutu ton balığı konservesi 2-3 dal dereotu bir tutam fesleğen tuz karabiber pulbiber zeytinyağı Tarifi: Patates yıkanıp soyulduktan sonra ince bir şekilde yuvarlak olarak doğranır ve sıvıyağda kızartılır. Avakado ezilir ve üzerine limon suyu sıkılır, üzerine tuz ve karabiber eklenerek iyice karıştırılır. Bir kaseye zeytinyağı, limon suyu, tuz, pul biber, fesleğen konularak karıştırılır. Yeşil soğan ve maydanoz doğranarak hazırladığımız sosa eklenir. Sostan bir miktar servis tabağına alınır, üzerine bir adet kızarmış patates dilimi, onun üzerine avakadolu krema, roka, dereotu, ton balığı, sos ve tekrar patates konulur. Aynı işlemler uygulanarak bir kat oluşturularak servise sunulur. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:03. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk