![]() |
Vejeteryanlara Sarı mung fasulyesi 3 kişilik 3 kase sarı mung[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]si 1 çay kaşığı zencefil 1 çay kaşığı zerdeçal 2 çay kaşığı tuz 1 çorba kaşığı sade yağ Fasulyeleri önceden ıslatın. Haşlayın. Suyunu çektiğinde, içine sade yağ, zencefil, zerdeçal ve tuzu karıştırın. Pirinçle birlikte servis yapın. Not: Sarı mung[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]si Türkiye'de henüz çok yaygın olarak kullanılmadığından bulunmuyor. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:29. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk