IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

10Beğeni(ler)

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 25 Aralık 2010, 17:22   #1
Çevrimdışı
Nur
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Nur'un bu akşamki menüsü




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

dileyen gelsin arkadaşlar
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
menümüz göründüğü gibi mantı tavuk ve çikolatalı toplar ..

çikolatalı toplar : 3/5 tane havuç 2 paket pedibör büsküvi 1 paket kakaolu puding 1 paket hındıstan cevizi 1 tatlı kaşiği tarçın göz kararı fındık

yapılışı: havuçlar rendelenip haşlanır soğutulur içine busküviler kırılır ve hindistan cevizi hariç bütün malzeme konur karıştırılır .. ceviz büyüklüğünde parçalar kopartılır yuvarlanır hındıstancevizi bulanıp tabaga dizilir üstünede kürdan batırılır isteğe göre.

bi çoğu cevezerye der ama cezeryeye sadece havuçun haşlanmasıyla olur

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 25 Aralık 2010, 17:41   #2
Çevrimdışı
aSi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Nur'un bu akşamki menüsü




Çok güzel görünüyor
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Afiyet olsun

__________________
Doğruları biliyorsan, yalanları dinlemek eğlencelidir.
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 25 Aralık 2010, 17:48   #3
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Nur'un bu akşamki menüsü




Hamarat hatunun hali başka oluyor maşallah bebeme yakışır
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 26 Aralık 2010, 14:56   #4
Çevrimdışı
Nur
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Nur'un bu akşamki menüsü




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bugünki menümüz : muhlama, fasülye turşusu kavurması , aşure .. turşu ve muhlama yöresel olduğu için bi çoğunuz sevmeye bilir ama tatmanızda fayda var derim
Muhlamayı 'Hulk' için yaptım turşuyuda 'Hesna' içinn aşurede bana
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
size bişey yok bu arada gördüğüz tepsi benim marifetimdir kendi el cazlarımla yaptım herşey orjinal yanee
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Muhlama malzeme :
3 tahta kaşığı mısır unu
3 kaşık tereyağı
1 kase tel veren peynir
Ilık su
Tuz.

Yapılışı:
Bakır bir tavada tereyağı eritilir. Mısır unu konulup penbeleş inceye kadar kavrulur. Tavaya ilik su ve peynir ilave edilir. Peynirin tuzuna göre tuzu ayarlanır. Hafİf ateşte karıştırılarak yağını üzerine verinceye kadar pişirilir.

Not: Muhlama tel veren peynirle yapılabileceği gibi hertürlü peynirle veya minci ile de yapılabilir. Peynir ve minci sade olarak da yağda pişirilebilir. (Buna pişirmek yerine ısıtmak demek daha doğru olur). Yağda sade olarak pişirilen peynire peynir muhlaması, yağda sade olarak pişirilen minciye de minci muhlaması denir.
Hemşin yöresinde bir miktar kaymak alınarak tavaya konur, ateş üzerinde kaynatılır, içerisine yavaş yavaş mısır unu ilave edilir. Daha sonra bir miktarda ince ince doğranmış köy peyniri konmak suretiyle sıcak olarak servis yapılır. Bu muhlama şekline adı geçen yöremizde "kaymak muhlaması' denmektedir.

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 26 Aralık 2010, 22:27   #5
Çevrimdışı
Nur
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Nur'un bu akşamki menüsü




ehh mi zif ye sen desem yeridir
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
üstündeki N ye dikkat!
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 13 Ocak 2011, 00:57   #6
Çevrimdışı
Nur
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Nur'un bu akşamki menüsü




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 13 Ocak 2011, 01:07   #7
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Nur'un bu akşamki menüsü




ımm yemekler çok güzel görünüyor azım sulandı resmen
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 28 Ocak 2011, 17:26   #8
Çevrimdışı
Nur
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Nur'un bu akşamki menüsü




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
not: bu akşam arkadaşımın doğum günü var ona yaptım

3 renkli patates salatası

Malzemeler:
1.Patates (haşlanmış ve çatalla ezilmiş) ben 5-6 tane kullandım
2.Havuç (rendelendikten sonra tavada 5 dakika kadar pişirilmiş olacak) 3-4 adet kullandım
3.Taze soğan,maydanoz (ince kıyılmış)
4.1 çay bardağı kadar konserve mısır
5.mor lahana (ince kıyılmış)
6.zeytin yağı,limon suyu
7.tuz,karabiber istediğiniz baharatlar
Yapılışı:
Öncelikle haşlanmış patateslerimizi çatalla ezip zeytinyağını ve limon suyunu ve baharatlarını ilave edip karıştırıyoruz.
•Bu karışımı 3 parçaya ayırıp ayrı ayrı kaplara koyuyoruz.
•İlk karışıma rendelenmiş havuçlarımızı koyup karıştırıyoruz.
•Kullanacağımız kek kalıbını veya herhangi bir borcam v.b kalıbımızın içini streç film ile kaplıyoruz
•Kalıbımızın içine ilk önce havuçlu karışımımızı koyup bastırarak yerleştiriyoruz.
•2.karışımımıza ince doğranmış soğan ve maydanozlarımızı koyup karıştırdıktan sonra havuçlu karışımımızın üzerine koyup bastırarak yerleştiriyoruz.
•3.karışımımıza da konserve mısırlarımızı ince doğranmış mor lahanamızı karıştırıp kalıbımıza yayıyoruz.
•Dolapta 30 dakika kadar dinlendirdikten sonra bir servis tabağına kalıbımızı ters çevirip yerleştiriyoruz.
•Arzuya göre üzerine mayonezli yoğurt karışımı veya farklı soslar dökerek servis edebilirsi

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]



Un kurabıyesı (nişastalı )

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Malzemeler:
  • 1 paket margarin (250 gr)
  • 1 adet yumurta
  • 4 çorba kaşığı un
  • 1 su bardağı pudra şekeri (Tepeli)
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket kabartma tozu
  • Aldığı kadar buğday nişastası (Tahminen 2 paket)
Süslemek için:
  • Pudra şekeri
veeeeeee sarma

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

dileyen gelebilir
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 28 Ocak 2011, 17:36   #9
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Nur'un bu akşamki menüsü




Döktürmüşsün Nur.

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 28 Ocak 2011, 22:51   #10
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Nur'un bu akşamki menüsü




Maaşallah pek iştah açıcılar, ellerinize sağlık

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
akşamki, bu, menüsü, nurun


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bağlantı Menüsü bLaсk mIRC Scripting Sorunları 4 30 Mayıs 2014 19:07
Bağlantı Menüsü KiLLed mIRC Scripting Hazır Kodlar 3 18 Şubat 2013 01:03
Günün Menüsü Sır IF Ekstra 0 22 Mart 2011 12:23
Bağlanti menüsü BehroozWolf mIRC Scripting Hazır Kodlar 13 02 Nisan 2007 22:10