![]() |
Dondurucuya Koymak İçin Taze Fasulye Nasıl Yapılır [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2 kg taze fasulye, 2 kg domates, 1-2 damla zeytinyağı, Tuz, Buzdolabı poşeti. Dondurucuya Koymak İçin Taze Fasulye Yapılışı Taze fasulyeleri ayıklayıp, güzelce yıkayalım ve istediğimiz ebatlarda doğrayalım. Domatesleri yıkayıp, kabuklarını soyalım ve ortadan ikiye kesip, rendeleyelim. Büyük bir tencereye zeytin yağını gezdirelim. Sonra üzerine biraz domates püresi, domates püresinin üzerine taze fasulye koyalım. Tencerenin yarısına gelene kadar bu işleme devam edelim. Daha sonra üzerine çok az tuz serpelim. Orta ateşte fasulyelerin rengi hafif dönene kadar arada karıştırarak kavuralım. Kavurma işleminden sonra fasulyeleri genişce bir tepsiye dökelim ve ılımalarını bekleyelim. Fasulyeler ılıdıktan sonra istediğimiz miktara buzdolabı poşetlerine dolduralım. Poşetin içindeki havasını alıp, yassılaştıralım ve poşetin ağzını sıkıca kapatıp, dondurucuya kaldıralım. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:53. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk