IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Yerli Diziler (https://www.ircforumlari.net/yerli-diziler/)
-   -   Timur Savcı: Meryem'in ne istediğini bilmiyorum (https://www.ircforumlari.net/yerli-diziler/532849-timur-savci-meryemin-ne-istedigini-bilmiyorum.html)

Zen 29 Mayıs 2013 13:44

Timur Savcı: Meryem'in ne istediğini bilmiyorum
 
Muhteşem Yüzyıl dizisinin Hürrem'i Meryem Uzerli tükenmişlik sendromu sebebiyle her şeyi bırakıp ülkesi Almanya'ya döndü. Bu konu hakkında ilk kez konuşan dizinin yapımcısı Timur Savcı, "Meryem'in ne istediğini bilmiyorum. Ona ulaşamıyorum" dedi

Meryem Uzerli'nin tedavi gördüğünü söyleyerek Türkiye'ye dönmemesi, dizi ekibini zor durumda bıraktı. Çekimlerine ara verilen dizinin yapımcısı Timur Savcı, önceki gün başrol oyuncusundan ışıkçısına kadar yaklaşık 200 kişilik ekibi bir araya getirip toplantı yaptı.

Meryem Uzerli'nin ücrette anlaşamadığı için diziden ayrıldığı iddiası hakkında konuşan Savcı, "Artık Meryem yok ama ben bu işi çözmek istiyorum. Sanki ona hak ettiği ücreti ödemiyormuşum gibi bir hava oluşturuldu” dedi.

HAKSIZ DURUMA DÜŞÜRDÜ

Kamuoyu karşısında haksız duruma düşürüldüğünü belirten Savcı, “Meryem’in ne istediğini bilmiyorum. Bilmem için konuşmamız lazım ama kendisine ulaşamıyorum. Yaşanan krizi çözeceğim" şeklinde konuştu

Hürrem’i destekledi

Meryem Üzerli'nin yaşadığı sendrom hakkında konuşan Tuba Büyüküstün, “Her şeyi bırakıp gitme duygusunu ben de yaşadım. Yorgunluk ve bitkinlikten tükendiğim çok oldu" dedi.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:49.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net