IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Yerli Diziler (https://www.ircforumlari.net/yerli-diziler/)
-   -   Rus Yasemin Hürrem'e direnemedi (https://www.ircforumlari.net/yerli-diziler/550988-rus-yasemin-hurreme-direnemedi.html)

Zen 23 Ekim 2013 18:36

Rus Yasemin Hürrem'e direnemedi
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
RUSYA’da Türk dizisi “Muhteşem Yüzyıl”a alternatif olarak yaklaşık iki ay önce yayınlanmaya başlayan “Yasemin” dizisi, yeterli ilgi görmediği için yayından kaldırıldı.




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
200 bölüm olması planlanan dizi, 24’üncü bölümde sona erdi. Üç Rus kızının Türkiye’de yeni bir hayata başlamasını konu alan entrika dolu diziyi sipariş eden Rusya’nın en büyük televiziyon kanalı “Birinci”nin yönetimi, diziyi yayından kaldırma kararı alırken çekimi tamamlanmış 36 bölüm de arşive kaldırıldı. Dizinin Muhteşem Yüzyıl’ın Rusya’daki reytinglerinin üçte birine bile ulaşmadığını belirten Türk oyuncu kadro sorumlusu Yunus Arakız, “Dizinin başarısız olması bir dizi faktöre bağlı. Senaryo hazırlanırken Türk danışmanların görüşleri dikkate alınmadı. İkinci etken de dizinin iş saatlerinde gösterilmesi oldu. Bu nedenlerden dolayı proje çöktü” dedi.

Hürrem Sultan’ı Meryem Uzerli’nin canlandırdığı bölümleri izleyen Ruslar dizinin müptelası oldu. Rusya’da televizyon dizileri dalında “Domaşni” kanalı “Muhteşem Yüzyıl” ile liderliği elinde tutmaya devam ediyor.






ALINTI


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:41.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net