IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Eylül 2014, 11:42   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Reaksiyon son bölüm herkesin dilinde




Star Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan Reaksiyon reyting rekorları kırıyor. Pazartesi günü 2. Bölümü ile seyirci karşısına çıkan dizi oldukça başarılı bulundu. Oyuncu kadrosu ve dikkat çeken konusu ile herkesi ekrana kilitlemeyi başaran dizi dillerden düşmüyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Oğuz gözünün önünde paramparça olan uçakta kaybettiği 22 askerinin ölümünde istihbaratın en tepesinden birisinin parmağı olduğunu öğrenmiştir. Elinde bir isim değil sadece bir kod vardır. Acısı intikam yeminine dönüşür.

Bulduğu ipuçlarının üzerine gitmeye başlamıştır. İşaretler Bakan’ın ameliyatta ölmesinin, Müsteşara yapılan suikastın, Gürkan’ın tutuklanmak istemesinin hep aynı karanlık yapıdan çıktığını göstermektedir. Zeynep ise Bakan’ın ölümünden sorumlu olduğu gerekçesiyle istihbarat tarafından sorgulanmaktadır.

Oğuz’un askerlerini şehit edenler, ölümsüz aşkı Zeynep’e de komplo kurmuşlardır. Oğuz için tek çıkar yol vardır, Zeynep’i esaretten kurtarmak ve Gürkan’ın ondan istediği gibi hain ilan edilerek devletin içindeki karanlık yapının izini sürmek. Öyle de yapacaktır. Tekin ve Duygu Oğuz’un bu yoldaki en büyük yardımcılarıdır.

Ne var ki Oğuz’a olan aşkını içine gömmeye çalışan Duygu’nun Zeynep’i evinde saklamak zorunda kalması ve Duygu’nun amcasının kimliği işleri büsbütün karıştıracaktır. Oğuz yedi düveli karşısında bulacağı savaşta ilk adımını atmıştır. Bundan sonra ya ölecek, ya da öldürecektir. Başka bir yol yoktur.

Konusu:

Dizide İbrahim Çelikkol,Nehir Erdoğan,Selen Soyder, Yurdaer Okur,Erdal Beşikçioğlu ve İsmail Demirci yer alıyor.İbrahim Çelikkol ordudan atılan bir bordo bereliyi canlandırırken; İsmail Demirci ise teşkilattan atılan bir özel harekatçıyı canlandıracak.Erdal Beşikçioğlu ise emekli istihbaratçı olacak.Kevork Malikyan ise Başbakanlık müşteşarı olacak.

Görevlerinden atılan kişiler işin arkasındakileri ararken birçok olayla karşılaşacak ve dizi bunları anlatacak.Kurtlar Vadisi Pusu gibi suç dünyasını anlatacak dizinin sloganı ise ‘Reaksiyon, güç dünyasını anlatacak’ imiş. Dizide anlatılacaklardan biri de şöyle:

Diziyle ilgili gelen bilgilerde devlet ve devletler arasındaki güç savaşlarının gerçek olaylardan yola çıkılarak anlatılacağı söyleniyor.

Dizinin yönetmen koltuğunda Onur Tan otururken; senaristler ise Kurtlar Vadisi Pusu’da da görev almış olan Ozan Aksungur ve Yasak dizisinin senaristi Emre Özdür olacak.Dizinin müziklerini ise Muhteşem yüzyıl’ın da müziklerini yapan Fahir Atakoğlu yapacak.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bölüm, dilinde, herkesin, reaksiyon, son


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Reaksiyon Twitter'ı salladı Seth Yerli Diziler 0 18 Eylül 2014 11:16