IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Yerli Diziler (https://www.ircforumlari.net/yerli-diziler/)
-   -   Güzel Köylü son bölümünde işler karıştı (https://www.ircforumlari.net/yerli-diziler/630587-guzel-koylu-son-bolumunde-isler-karisti.html)

Seth 20 Ekim 2014 14:04

Güzel Köylü son bölümünde işler karıştı
 
Ekranların reytingleri yüksek dizilerinden Güzel Köylü son bölümde izleyiciyi ekrana kilitlemeyi başardı. Gül arasındaki ilişkiyi öğrenmesi de Gül açısından farklı bir durum yaratmıştır. Dizide işler iyice karıştı

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Cemal doğduğu toprakları, köyünü Gül için terk etmek üzere otobüse bindiğinde beklemediği bir süprizle karşılaşır ve otobüsten inerek köye geri dönmek zorunda kalır. Ancak Cemal gitme fikrinden henüz vazgeçmemiş, ertelemiştir. Gül'ün bunca zaman Kaan'la geçmişteki ilişkisini gizlemesi Cemal'de derin yaralar bırakmıştır. Gül, Cemal'in köyü terk etmemesi için elinden geleni yapar. Gururunu ayaklar altına alarak adeta Cemal'e gitmemesi için yalvarır.

Öte yandan Sultanana'nın Kaan ve Gül arasındaki ilişkiyi öğrenmesi de Gül açısından farklı bir durum yaratmıştır. Bu durumu Nihal kendi yöntemleriyle çözünce de ortalık daha da karışır. Nihal, Kaan'ın kendi nişanlısı olduğunu söyler. Sultanana ise bu duruma pek sevinir ve Nihal ile Kaan'ı evlendirme çabalarına girer.



Milliyet


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:34.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net