IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20 Ocak 2015, 03:33   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kiraz Mevsimi 29. bölüm fragmanı yayınlandı




Fox tv ekranlarında en sevilen dizlerinden olan Kiraz Mevsimi 29. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizi, yeni bölüm ile yine izleyenlerini şaşırtmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sözlenen Öykü ve Ayaz'ın bu hafta neler yapacağı merak ediliyor. Dizi hakkında en güncel bilgiler ve dataylar haberimizde...



FOX'ta yayınlanan dizi Kiraz Mevsimi'nde bu hafta neler olacağı merak ediliyor. Cumartesi 20.15'te yeni bölümüyle ekrana gelecek dizi 29. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti haberimizde bulabilirsiniz.

Dizinin son bölümünde; “Sen bu evcilik oyununu fazla ciddiye almaya başladın. Sen onun kocası değilsin!” Ayaz öfke içinde; Mete yanlış anlaşıldığı için üzgün; Öykü ise iki arkadaşın arasında en kötüsü de gazetecilerin önünde zor durumda… Bir de üstüne karakolluk oluyorlar. İyi niyetle başlayan oyun herkesi hiç beklenmedik şekilde etkiliyor. Eline geçen fırsatı iyi değerlendiren Şeyma, Öykü’nün elindeki her şeyi alıyor. Ancak Ayaz ve Öykü arasındaki derin bağ hala değişmiyor ve iki çılgın aşık kendileri için yazılan kadere kimi zaman neşeyle, kimi zaman kızgınlıkla kafa tutmaya devam ediyor. Yüzük meselesi ise evcilik oyununun da sonu oluyor. Ancak tüm bu olanlar içinde kimse kafası karışmış Mete’nin ne hissettiğini fark etmiyor. Mete’nin kendisi bile!

Konu:
Öykü, tekstil ve moda tasarımı bölümü öğrencisi, akıllı ve güzel bir kızdır. En büyük hayali başarılı bir moda tasarımcısı olmaktır. Bu konuda kendisine örnek aldığı ünlü modacı Önem Dinçer’e çizimlerini ulaştırmak için çok uğraşır. Öykü, en sonunda onun dikkatini çekmeyi başarır.
Bu sırada hayatının aşkıyla karşılaşır: Ayaz Dinçer… Ayaz, Öykü’nün platonik aşık olduğu Mete’nin ortağı, aynı zamanda da idolü Önem Dinçer’in oğludur. Ayaz, yakışıklı çapkın bir mimardır. Aşka inanmayan, bugüne dek hep tek gecelik ilişkiler yaşamış biridir. Öykü’yle hayatları kesişen Ayaz, ilk kez bir kızdan gerçekten etkilenir. Öykü’den daha ilk anda çok hoşlanır.
Öykü’nün saf, çocuk halleri Ayaz’ın çok hoşuna gider. Ancak Öykü, Mete’ye aşıktır. Bunu öğrenen Ayaz, üzülerek de olsa ikiliyi bir araya getirmeye çalışır. Öykü ise, Mete’ye olan duygularını saklama peşindedir. Bir yanlış anlaşılma sonucu Öykü ve Ayaz sevgili taklidi yapmak zorunda kalırlar. Ancak ikili, zamanla birbirlerine gerçekten aşık olurlar. Öykü, çocukluğundan beri hayalini kurduğu moda dünyasında adım adım başarı merdivenlerini çıkarken, aynı zamanda ilk defa Ayaz’la gerçek aşkı tadacaktır.

milliyet

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
Cevapla

Etiketler
29, bölüm, fragmanı, kiraz, mevsimi, yayınlandı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kurtlar Vadisi 242. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Seth Yerli Diziler 0 04 Ocak 2015 12:21
Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm fragmanı yayınlandı Seth Yerli Diziler 0 08 Kasım 2014 19:01
Kiraz Mevsimi son bölüm yine geceye damgasını vurdu Seth Yerli Diziler 0 02 Kasım 2014 12:23
Kiraz Mevsimi 04 Ekim 2014 13. Bölüm Konusu AngeL Yerli Diziler 0 04 Ekim 2014 19:31
Kiraz Mevsimi - 8. Bölüm Özeti Amelia Yerli Diziler 2 29 Ağustos 2014 15:00