IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Ocak 2016, 10:49   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kara Sevda'da Nihan, Sırların Ortasında




Kara Sevda dizisi iddialı bir bölümle daha geliyor. Star Tv'nin ilgiyle izlenen dizisi Kara Sevda'nın bu akşam yayınlanacak bölümünde neler olacak?


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Kara Sevda dizisi izleyenlerine merak dolu yeni bölümlerle geliyor. Star Tv'nin sevilerek izlenen dizisi Kara Sevda'nın bu akşam yayınlanacak bölümünde Nihan, ortaya çıkacak yeni bir sırla adeta kırılma noktası yaşayacak. İşte Kara Sevda 13. bölümden detaylar..

Ay Yapım imzalı; Burak Özçivit ve Neslihan Atagül’ün rol aldığı Kara Sevda’nın yeni bölümünde, kardeşi Ozan'ı korumak için, Kemal’den ayrı, Emir’e mahkum bir hayat süren Nihan, yeni bölümde ortaya çıkacak yeni bir sırla adeta kırılma noktası yaşayacak.

Kara Sevda’nın Yeni Bölümünde Neler olacak?

Kemal, bıçaklanmasında Emir'in parmağı olduğundan neredeyse emindir. Önder'in başına gelen kazanın da onun işi olduğunu düşünen Kemal, Emir'e yaptıklarının bedelini ödetmeye yemin eder. Aynı sırada Nihan, flaşdisklerdeki görüntüleri izler ve o geceyi bir kez daha yaşar.

Kemal'in başına gelenler aileyi bir araya toplar. Kemal'in başından ayrılmayanlar arasında Asu da vardır. Asu'nun Kemal'le yakınlaşmasını uzaktan izlemek zorunda kalan Nihan'ın kıskançlığı büyür. Kemal'in yanında olmak istediğinde karşılacağı tavırsa kalbini kıracaktır.

Galip ve Emir görüntülerin kaybolduğundan haberdar olunca Nihan, Kemal için endişelenmeye başlar. Kemal'se Nihan'a flaşdisklerden kurtulması gerektiğini söyler. Kemal Nihan'ın kendini tek başına tehlikenin ortasına atacağından habersizdir. Nihan’sa Kemal’İn yardımına ihtiyaç duyacaktır.

Vildan ve Önder, Leyla'nın her an Nihan'a teyzesi olduğunu itiraf edeceğinden korkarken, bu gerçek, Nihan'dan önce Emir'in eline geçer. Emir edindiği bilgiyle Sezin ailesini bir kez daha vurmaktan çekinmeyecektir.

Ortaya dökülen gerçek, Nihan ve Leyla'yı yüzleşmek zorunda bırakır. Leyla'nın itirafı, Nihan'ı, Kemal'e anlatması gerekenlerle ilgili bir ikileme sürükler. Nihan, güvenmesi gereken tek insanın Kemal olduğundan emindir.

Hilal Saral'ın yönetmenliğini, Anıl Eke, Özlem Yılmaz ve Burcu Görgün'ün senaristliğini üstlendiği Kara Sevda yarın akşam saat 20.00'da Star TV'de ekrana gelecek.


Ay Yapım imzalı, Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün rol aldığı, her Çarşamba milyonları ekran başına toplayan Kara Sevda'nın dün akşam yayınlanan son bölümünde, Nihan’a özgürlüğünü geri vermek için Kemal’in kendini attığı tehlike ekrana geldi. Hilal Saral'ın yönetmenliğini, Anıl Eke, Özlem Yılmaz ve Burcu Görgün'ün senaristliğini üstlendiği Kara Sevda son bölümü ile Çarşamba akşamları saat 20.00'da Star TV'de.

KARA SEVDA 12. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Kara Sevda son bölümünde, Nihan’ın “o gece”ye dair sırrını çözebilecek flaşdisklerin Galip’te olduğunu gören Kemal, planlarını değiştirir. Nihan’ı özgürlüğüne kavuşturmak için çok riskli bir yol izlemeye karar verir. Nihan için bütün tehlikeleri göze alır. Nihan ise Kemal’in başının daha fazla belaya girmesini engellemeye kararlıdır. Öte yandan Kemal’in planlarından habersiz, Emir de babasının elindeki flaşdiskleri geri almak için doğru zamanı bekler.

Nihan ve Önder, Kemal sayesinde Emir’in hayattaki en zayıf noktasını öğrenir. Nihan Emir’e dair soru işaretlerinin peşine düştüğünde karşısına yepyeni bir sonuç çıkar. Zeynep’i Emir’den korumak için harekete geçer.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
kara, nihan, ortasında, sevdada, sırların


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bir sevda herkese, bir kara sevda kendine. Tufan Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 23 Eylül 2014 17:48
Bu Bir Hastalık: Kara Sevda Elysian Aşk ve Sevgi Köşesi 0 25 Şubat 2014 13:41
Kara sevda YapraK Resimli Şiirler 0 20 Haziran 2012 12:56
Aranızdaki Kara Sevda mı? Sır Aşk ve Sevgi Köşesi 0 03 Mart 2011 11:45
Böyle Bir Kara Sevda Kara Toprakla Biter... Sevda Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 06 Temmuz 2010 10:57