IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Şubat 2016, 10:01   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümü nefes kesti!




ATV'nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümü ile dün akşam izleyiciyi ekrana kilitledi. Heyecanın dorukta olduğu son bölümün hemen ardından yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 22. yeni bölüm fragmanı ise izleyiciyi meraklandırdı



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Yayınlandığı ilk günden büyük bir çıkış yakalayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 22. son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Nefes kesen sahneleriyle izleyiciyi ekrana kilitleyen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümün hemen ardından yayınlanan yeni bölüm fragmanı heyecanı artırdı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 22. yeni bölümünde neler olacak? Tüm detaylar ve son bölümünde yaşananlar haberimizden takip edebilirsiniz..

Salı günlerinin reyting rekortmeni Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi merakla beklenen son bölüm yayınlandı. Küçük yaşta yeraltı dünyasına giren ve bu yolda tepeye doğru tırmanışa geçen Hızır Çakırbeyli ve ailesinin hayatını etkileyici bir şekilde gözler önüne seren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm ve detayları haberimizde...

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 21. BÖLÜM ÖZETİ

Ünal Kaplan veliaht olarak Alparslan'ı masaya oturtmuş ve kan davasını O'nun ellerine bırakmıştır.Bu planla hedef şaşırtarak daha fazla zarar görmemeyi amaçlar. Gözünü iyice karartan Alparslan ise Sibiryalı'ya yaptığı oyunla intikamını almaya çok yaklaşır. İntikam arzusuyla aldığı kararlar düşmanlarının yanı sıra sevdiklerinin de canını yakacaktır.

Hızır Çakırbeyli bu kez tam manasıyla kadınlarının arasında kalır. Nazlı kartlarını açık oynamaya karar verir ve Hızır'a rest çeker. Meryem ise hamlesini boşanma fikrinde ne kadar kararlı olduğunu dile getirerek yapar. Hızır'ın artık bir karar vermesi gerekmektedir.

EDHO OYUNCULARI BAŞARILARINI KUTLADILAR!

Yayınlandığı ilk günden bu yana reytinglerdeki başarısıyla zirvedeki yerini koruyan "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" dizisinin oyuncuları 20. bölümü birlikte izleyip başarılarını kutlarken eğlenceli geçen gecede doğum günü sürprizi yaşandı.

Atv yöneticilerinin de katılımıyla gerçekleşen davette oyuncular başarılı geçen sezonu kutladı. Eğlenceli gece içerisinde doğum günleri yakın olan oyunculara ve dizinin senaristi Bahadır Özdener için topluca pasta kesildi. Yapımcılığını Raci Şaşmaz'ın yaptığı başrollerinde Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır'ın paylaştığı yılın en iddialı yapımı "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 20'inci bölümünü tüm kadro oyuncuları ve set ekibi birlikte izledi.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Özlem'in ölümüyle birlikte yıkılan Alparslan'ı intikam ateşi sarar. Ünal Kaplan da veliahtı olarak Alparslan'ı seçerek kızını öldüren adamın akıbetini ona bırakır. Masada kendine yer bulan Alparslan'ın aklında ise sadece sevdiği kadının intikamını alıp kenara çekilmek yoktur. Çakırbeyli Ailesi'nden birinin sorgusuz sualsiz Ünal Kaplan'ın veliahtı olmayı kabul etmesi Hızır ve İlyas'ı çileden çıkarır. Ağabeylerinden onlara emanet kalan yeğenleri alenen ateşe atılmıştır. Nazlı ise bebeğinin doğumuyla birlikte yaşanan sıkıntıları bir nebze üzerinden atabilmişken diğer tarafta Meryem güçlükle savaşına devam eder. Dost bildiği insanların bebeği sahiplenip gözün aydına gittiklerini öğrenmesiyle sabrı taşar. Bu gidişatta O'nun için son çare olabilecek boşanma mevzusunu dile getirmesi ailesiyle karşı karşıya gelmesine sebep olur.

Milliyet

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
atv, deniz çakır, dizi, eşkıya dünyaya hükümdar olmaz, eşkıya dünyaya hükümdar olmaz son böüm, intikam, oktay kaynarca


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Eşkıya Dünyaya Hükümdar'da şok sahne! Seth Yerli Diziler 0 17 Ocak 2016 10:24
Mayıs Kraliçesi 9. son bölümü nefes kesti Seth Yerli Diziler 0 13 Ocak 2016 10:50
Edip Akbayram - Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Pegasus D, E, F, G 0 25 Şubat 2015 09:06
Medcezir 57. son bölümü yine nefes kesti AngeL Yerli Diziler 0 26 Ocak 2015 18:01