IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11 Şubat 2016, 11:44   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kurtlar Vadisi Pusu'da kritik karar!




Kanal D'nin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm fragmanı nefes kesti. Ekranların merakla beklenen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 283. yeni bölümünde bu hafta; Polat’ın en büyük düşmanı Gölge, hayalindeki Büyük Babil Devleti’ni kurmak için tekrar harekete geçe


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Kurtlar Vadisi Pusu merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yapımcı Pana Film'in yıllardır ekranlara gelmeye devam eden ve heyecanla beklenen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 283. yeni bölümü fragmanı nefes kesti. Heyecan dolu sahneleriyle gündemden hiç düşmeyen Kurtlar Vadisi Pusu'nun merakla beklenen yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.

Başrollerinde Necati Şaşmaz'ın yer aldığı dizi Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümü ile 11 Şubat 2016 Perşembe akşamı kaldığı yerden devam edecek.

KURTLAR VADİSİ PUSU 283. BÖLÜM ÖZETİ

Geçtiğimiz haftanın finalinde herkesin öldüğünü sandığı Polat Alemdar Murali’nin mekanında ortaya çıkmıştı. Heyecan fırtınasının yaşanacağı Kurtlar Vadisi Pusu’nun bu bölümünde Yusuf’un Polat Alemdar’ı kurtarmak için yaptığı gizli planın ayrıntıları ortaya çıkıyor! Murali’nin tedavisiyle şifa bulan Polat, yavaş yavaş iyileşmeye başlar. Yaptığı planı Polat Alemdar’a anlatan Yusuf, hiç ummadığı bir tepkiyle karşılaşır. Yusuf ise Gölge ve John Smith’in iş bağlantılarını araştırmaya başlar. Karşısına babası Fehmi Kuzuzade’ nin sahibi olduğu Kuzuzade Holding çıkar.

SİYAH SANCAK İŞ BAŞINDA

Polat’ın en büyük düşmanı Gölge, Polat Alemdar’ı ortadan kaldırdığını düşünerek, hayalindeki Büyük Babil Devleti’ni kurmak için tekrar harekete geçer. Ona göre, önünde artık hiçbir engel kalmamıştır. Ancak gözden kaçırdığı büyük bir ayrıntı vardır. Siyah Sancak… Komutan Yasin önderliğindeki Siyah Sancak, Gölge’nin ordusu Dark River’dan aldığı darbe üzerine karşı saldırıya geçer. Siyah Sancak’a Cahit de katılır ve Gölge’yi ele geçirmek için büyük bir operasyon başlar. ZEYNEP VE TİLKİ RUSYA’DA Zeynep ve Tilki, Karun’un verdiği görev üzerine Rusya’da harekete geçer ve Büyük Konsey Üyesi Sergei’yi yakından takip etmeye başlarlar. Bir kumarhanede Zeynep normal biri gibi yaklaşarak Sergei ile tanışır. Plan normal bir şekilde ilerlerken hiç hesap etmedikleri bir olay gerçekleşir.

RASKOLN ORTAYA ÇIKIYOR

Uzun bir aradan sonra Raskoln de ortaya çıkar. Mete, Kenan ve Raskoln’ü tanıştırır. İkili arasında samimi bir ilişki başlar.

KURTLAR VADİSİ PUSU'DA İLGİNÇ SAHNE

“Kurtlar Vadisi Pusu”nun 283. bölümünde Polat’a sülük tedavisi“Kurtlar Vadisi Pusu”nun bu akşamki bölümünde, ilginç sahneler ekrana gelecek. Senaryo gereği omuzundan vurulan Polat Alemdar, Murali tarafından tedavi edilecek.

Murali kurşunu çıkarıp yarayı diktikten sonra o bölgeyi sülük kullanarak temizleyecek.

Gerçek sülüklerin kullanıldığı sahne için Elazığ’dan Hızır-Sümbül Kayaoğlu adlı uzmanlar getirildi. Çekim 1,5 saatte tamamlandı.

Milliyet

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
dizi, kanal d, kurtlar vadisi pusu, kurtlar vadisi pusu yeni bölüm fragmanı, necati şaşmaz, pana film, polat alemdar, rusya, vadi, yeni bölüm


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kurtlar Vadisi Pusu'da büyük şok! Seth Yerli Diziler 0 20 Ocak 2016 11:26
Kurtlar Vadisi Pusu TNT'den ayrılıyor PassioN Haber Arşivi 0 07 Mayıs 2012 19:49
Kurtlar Vadisi / Pusu'nun En İyi Oyuncusu ? KiLL Merak Ettikleriniz 15 23 Mayıs 2008 00:02