IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Şubat 2016, 12:01   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kertenkele son bölümünde Turabi sürprizi!




ATV'nin sevilerek izlenen dizisi Kertenkele 52. son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı dizi Kertenkele'nin dün akşam yayınlanan son bölümünde Survivor şampiyonu Turabi, Kara Kemal rolü ile gündeme bomba gibi düştü.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Ekranların merakla beklenen dizisi Kertenkele 52. son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Heyecanın dorukta olduğu Kertenkele dizisinde Survivor ile tanınan Turabi'nin sahnesi damga vurdu. Cumartesi akşamlarının büyük bir keyifle izlenen dizisi Kertenkele 52. son bölümünde neler oldu? Ayrıntılar ve yeni gelişmeler haberimizde...

Kertenkele son bölümünde, Sokrat, nikâhı basar. Vurulanlar olur. Zehra yaşananlardan Kertenkele'yi sorumlu tutmaktadır. Kertenkele olanlarla bir ilgisi olmadığını söylese de Zehra ikna olmaz. Kertenkele, Zehra'yı suça bulaşmadığına dair ikna etmek için her an ona rapor vermek zorundadır. Zehra'nın baskısı komik anlara neden olur. Öte yandan Şeyma'nın dedesinin kim olduğunu öğrenen Levent, bu gerçeği herkesten saklar. Gizem Hicabi'yi kendisine âşık etmeye çalışırken bunu takıntı haline getirir ve Hicabi'ye âşık olmaktan korkup ondan uzak durmaya karar verir. Fakat Hicabi, hep karşısına çıkacaktır. Kertenkele'den intikam almaya kararlı olan Sokrat ise Şeyma'nın Kertenkele'nin kızı olduğunu öğrenmiştir ve Şeyma'yı bulmak için harekete geçer.

Bizans kolyesini çalmak için malikâneye giden ve Semih'e yakalanan Kertenkele-Ünsal ikilisi malikâneden kaçmayı başarmıştır. Ancak Zehra, Kertenkele'nin hediye ettiği Bizans kolyesinin çalıntı olduğunu öğrenir ve öfkeden deliye döner. Zehra hesap sormak için Kertenkele'yle yüzleştiğinde beklemediği bir sürprizle karşılaşır. Tülin ve Semih ise mirasın Melis'e kalması için Ekrem'in yokluğundan istifade ederek Kertenkele ve Zehra'nın düğün hazırlıklarına başlarlar. Öte yandan Levent, Şeyma'nın babasını bulabilmek için Şeyma'yı karakolun önüne bırakan kadına ulaşmaya çalışmaktadır. Levent, bu arayışın sonunda Şeyma'nın babasının Kertenkele olduğunu öğrenecek midir? Baron'u ortadan kaldıran Sokrat ise, Kertenkele için tüyler ürperten bir intikam planı hazırlamıştır.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
kertenkele, turabi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
turabi Zen IF Sözlük 4 29 Aralık 2018 01:15
Kertenkele'nin 49. bölümünde neler olacak? Seth Yerli Diziler 0 13 Ocak 2016 10:53
Turabi'yi korku saldı! Lucifer Haber Arşivi 0 25 Mayıs 2015 12:42
Turabi'den bomba sözler! Seth Haber Arşivi 0 22 Aralık 2014 18:26
Turabi GueSt Halk Ozanlarımız 0 23 Eylül 2013 23:18