IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Yerli Diziler (https://www.ircforumlari.net/yerli-diziler/)
-   -   Kertenkele 53. bölümünde Şeyma kaçırılıyor (https://www.ircforumlari.net/yerli-diziler/733912-kertenkele-53-bolumunde-seyma-kaciriliyor.html)

Seth 23 Şubat 2016 13:09

Kertenkele 53. bölümünde Şeyma kaçırılıyor
 
Kertenkele dizisi izleyenlerine yine kahkaha dolu bir bölüm sundu. ATV'nin sevilerek izlenen dizisi Kertenkele'nin bu hafta yayınlanan bölümünde neler oldu? İşte Kertenkele 53. bölümden detaylar.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Atv'de büyük heyecanla izlenen Kertenkele dizisi son bölümü ile seyirciyi ekrana kilitledi. Yayınlandığı ilk günden beri rekor üstüne rekor kıran dizi Kertenkele 53. son bölümünde bu hafta sürpriz gelişmeler yaşandı. Tüm dikkatleri üzerine çeken Kertenkele 53. son bölümünde yaşanan tüm gelişmeler haberimizde...

ATV'nin sevilerek izlenen dizisi Kertenkele'nin 53. son bölümü izleyiciyle buluştu. Kertenkele dizisi izleyicilerine yine kahkaha dolu bir bölümle ekrana geldi. İşte Kertenkele 53. son bölümünden detaylar...

Şeyma, Sokrat'ın adamlarından önce hiç beklenmedik bir el tarafından kaçırılır. Fakat Sokrat'ın adamları peşlerindedir. Levent, Bahar'ı Şeyma'nın babasını bulmak konusunda yardım etmeye ikna eder. Bahar'ın verdiği eşkâl doğrultusunda Şeyma'nın babasının robot resmi çizilir ve herkes Şeyma'nın babasını aramaya başlar. Kertenkele de Zehra'ya söylediği yalanın kurbanı olur ve onunla birlikte Şeyma'nın babasını aramak zorunda kalır. Bahar'ın Kertenkele'yle karşılaşması ve Kertenkele'nin Şeyma'nın babası olduğu gerçeğinin ortaya çıkmasıysa an meselesidir. Öte yandan Kara Kemal malikâneyi basar. Kertenkele'nin yerini öğrenir ve Kertenkele'ye meydan okur.

Milliyet


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:20.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net