IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Yerli Diziler (https://www.ircforumlari.net/yerli-diziler/)
-   -   Poyraz Karayel 50. bölüm fragmanında cinayet şoku (https://www.ircforumlari.net/yerli-diziler/744153-poyraz-karayel-50-bolum-fragmaninda-cinayet-soku.html)

Seth 22 Mart 2016 10:12

Poyraz Karayel 50. bölüm fragmanında cinayet şoku
 
Yeni bölümde Poyraz Karayel fırtına gibi geliyor. Kanal D ekranının sevilen dizisi Poyraz Karayel 50. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Poyraz Karayel yeni bölüm fragmanında neler olacak?

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Yapımı Limon Film olan, yapımcısı ise Hayri Aslan tarafından yürütülen Poyraz Karayel dizisinde heyecan bitmek bilmiyor. Yeni bölümü geçen hafta çarşamba akşamı Kanal D ekranına gelen Poyraz Karayel dizisinde bu hafta neler olacak? Poyraz Karayel 50. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Poyraz Karayel her çarşamba saat 20:00 da Kanal D ekranında.

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜM ÖZETİ

Nihayet Bahri’nin elinde Adil’e karşı önemli bir koz vardır: Adil’in büyük oğlu Neşet. Adil, Neşet’in Bahri'lerin eline geçtiğini duyunca delirir. Oğlunu geri almak için yapmayacağı şey yoktur. Adil’in Neşet’i almak için gözünün ne kadar kararabileceğini iyi bilen Poyraz ve Bahri'ler de önlemlerini almaya başlarlar.

Albay'dan Sinan’a, İpek’ten Meltem’e kadar herkesi Bahri'lerin evine toplarlar. Uzun bir gece olacaktır... Herkesin bir araya gelmesi uzun zamandır gizlenen sırların da bir bir açığa çıkmasına neden olur. Poyraz ve diğerleri o sırlar ve sonuçlarıyla uğraşırken Adil tarafından gönderilen özel ekip eve sinsi sinsi yaklaşmaktadır...



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:16.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net