IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Nisan 2016, 11:12   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Filinta 55. yeni bölüm fragmanında aksiyon devam ediyor




Filinta yeni bölüm ile bu akşam TRT1 ekranlarında olacak. Aksiyonun hiç bitmediği Filinta dizisinde bu hafta yaşanacaklar merak konusu. İşte Filinta ile ilgili son gelişmeler...


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Başrollerini Onur Tuna, Cem Uçan, Kamil Güler ve Süavi Eren'in paylaştığı Filinta son bölüm nefes kesti. ES Film’in yapımcılığında çekilen Türk televizyonlarının titizlikle çalışılan, yapım kalitesi en yüksek işlerinden biri olan Filinta , yeni sezonunda seyircileri için bambaşka bir dünyanın kapılarını aralıyor ve onları ekrana bağlıyor. Heyecanla beklenen Filinta 55. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Filinta her Cuma saat 20:00'da TRT1 ekranlarında.

FİLİNTA 54. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Filinta ‘Bin Yılın Şafağında’ dizisinin, bu hafta yayınlanacak 54. Bölümünde, Sultan Abdülhamid Han’ın alacağı sürpriz karar Osmanlı Devleti için bir Milat olacak. Askeri hastanede gerçekleşen patlama sonucunda gazilerin ölmediği haberini duyan Miloş, bu işin arkasında Sultan Abdülhamid Han’ın olduğunu ve onun ayaklanmaları engellemek için yalan söylediğini düşünür. gazete yoluyla Osmanlı gazilerinin öldüğü haberini yayar. Fakat Sultan’ın da bu ataklar karşısında vereceği bir cevap vardır. Bunun için Feriha Nur’la görüşecektir. Bir Rus-Osmanlı savaşı çıkartmak için çabalayan güçler, halkı Ruslara karşı galeyana getirmek için harekete geçmiştir. Mustafa ve ekibi, Sultan tarafından provokatörleri alt etmek için görevlendirilirler.

Filinta ‘Bir Osmanlı Polisiyesi’ ikinci sezonuna, Filinta ‘Bin Yılın Şafağında’ ismiyle başladı.

ES Film’in yapımcılığında çekilen Türk televizyonlarının titizlikle çalışılan, yapım kalitesi en yüksek işlerinden biri olan Filinta , yeni sezonunda seyircileri için bambaşka bir dünyanın kapılarını aralıyor ve onları ekrana bağlıyor.

İlk sezonunda sektörün dünyaca ünlü isimlerini bünyesinde toplamış, yurt içi ve yurt dışında hem seyircisinin hem de sektörün dikkatini çekmiş başarılı TRT dizisi Filinta , bu sezon çıtasını daha da yukarıya taşıyan sürprizleriyle ekrana geliyor.

Sinematografik görsel şölen ve doyumsuz aksiyonu ile TRT ekranlarından seyircisine yansıyan Filinta dizisi, Es Film tarafından hazırlanan muhteşem görsel efektleriyle izleyicisiyle keyifle buluşmaya devam ediyor.

Hollywood ile yarışan görsel teknikler kullanan Filinta, seyirciyi adeta içine çekecek bir masal dünyasını büyüterek yaşatmaya devam ediyor.

FİLİNTA HAKKINDA

Filinta, TRT 1'de yayınlanan, dizinin senaristliğini Ömer Genç'in yaptığı Osman Kaya'nın yönettiği Osmanlı polisiyesi dizisidir. Dizinin ismi bir tür küçük tüfek ve güzel, yakışıklı anlamına gelmektedir. Dizinin başlangıcında "Gerçek kişi ve olaylarla ilgisi yoktur" yazısı bulunsa da padişahın Sultan Abdülhamit olduğu düşünülmektedir. Dizinin senaristliğini 39. bölüme kadar Altuğ Küçük yapmış ve 39. bölümden itibaren kalemi Ömer Genç'e devretmiştir.

Dizinin ilk bölümünde Filinta Mustafa’nın canı kadar sevdiği kardeşi, yol arkadaşı Bıçak Ali, kendilerine kurulan tuzakta hayatını kaybetmişti. O kazada Mustafa bunun sorumlusu tutulmuş ve şartlı olarak özgürlüğüne bir seneliğine kavuşup, boynunda idam ipiyle dışarıda bu davası ve adalet için hayatına devam etmeye başlamıştı. Fakat Bıçak Ali yaşıyordu. Ve bunun arkasında yine Boris Zaharyas vardı. Bu bölümde o büyük patlamada kurtardığı fakat hafızasını yitiren Bıçak Ali’yi şimdi canı kadar sevdiği Filinta Mustafa’ya karşı kullanmaya karar verdi. Ve Bıçak Ali geri döndü! Üstelik kulağında ‘Filinta Mustafa’ yı öldüreceksin!’ sözüyle… Boris Zaharyas 39. bölümden itibaren sırlı bir şekilde ortadan kayboldu,ilerleyen bölümlerde gelmesi bekleniyor.

OYUNCULAR

Filinta Mustafa (Onur Tuna)
Sultan Abdulhamid (Hakan Kurtaş)
Bıçak Ali (Cem Uçan)
Şehzade Murad (Uğur Uludağ)
Sansar Cemil (Hakan Yufkacıgil)
Farah (Berrak Tüzünataç)
Foto Abdullah (Kâmil Güler)
Leyla (Asena Tuğal)
Çeyrek (Serhan Ernak)
Zeyrek (Kemal Zeydan)
Çelebi Rıza (Ceyhun Ergin)
Mecid (Sencer Serta çakal)
Bekri (Ebubekir Öztürk)
Yüce Efendi (Suavi Eren)

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
filinta


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Filinta 52. bölüm fragmanında heyecan dorukta Seth Yerli Diziler 0 22 Mart 2016 10:22
Aşk Yeniden 4. bölüm fragmanında yeni planlar AngeL Yerli Diziler 0 02 Mart 2015 13:40
Filinta 9.bölüm fragmanında tansiyon dorukta! AngeL Yerli Diziler 0 16 Şubat 2015 16:57
Medcezir 58.bölüm yeni fragmanında büyük şok! AngeL Yerli Diziler 0 28 Ocak 2015 17:17
Kara Para Aşk yeni bölüm fragmanında şok! Seth Yerli Diziler 0 04 Ocak 2015 12:21