IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Seth

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Nisan 2016, 11:14   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kehribar 5. bölümde sokak ortasında kavga




Kehribar dizisinde heyecan dinmiyor. ATV'nin bol reytingli dizisi Kehribar'ın bu akşam yayınlanacak bölümünde yine tansiyon doruğa çıkıyor


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Kehribar dizisi izleyenlerine heyecan dozu yüksek bölümlerle gelmeye devam ediyor. ATV'nin başarılı dizisi Kehribar'ın bu hafta yayınlanacak bölümü yine izleyenleri soluk soluğa bir maceraya sürükleyecek. İşte Kehribar 5. bölümden fragman ve detaylar..


Kehribar 5. Bölüm Özeti

15 Nisan 2016, Cuma 20:00

"Sensiz yarımdım, tam olmaya geldim..."

Leyla, Orhan'a Kemal'in onun oğlu olduğunu söyleyecekken, Kaan ve Adile'nin ziyareti ile sarsılır. Orhan, karısını ve çocuğunu kendi ailesinden bile saklamıştır. Adile, Musa'nın oyununda ki piyonlardan biri olarak Yarımcalı ailesinin huzurunu kaçıracaktır. Veli ve Sanem, yıllardır pay almayı bekledikleri mirastan umutlarını kesmeye başlarlar; Musa'nın aileyi dağıtma çabasına alet olurlar. Kaan ve Kemal karşılaştıkları ilk anda, sokak ortasında birbirlerine girerler. Olaylara şahit olan Bahar, karşısında duran genç ve yakışıklı adamın Orhan'ın oğlu olduğunu öğrenir. Orhan, yağhane baskınını ve kurşunlamayı kimlerin gerçekleştirdiğini öğrendiğinde, Musa'nın kalemini kırar. Bu sırada Başkomiser Yıldırım, işlenen cinayetlerin faillerine bir adım mesafededir. Orhan saldırmadan, Musa kendi savaşını başlatır. Arazi mafyasının başı olan Oğuz Doğu, tehlikeli bir biçimde Orhan'a yaklaşmaya başlamıştır. Ölüm bir kez daha burnunun dibine kadar yaklaştığı bu anda, Orhan'ın sırtını dayayacağı oğlu olacaktır.

KEHRİBAR 4. SON BÖLÜM ÖZETİ

Orhan canı pahasına da olsa, sevdiğini, Leyla'yı ateşin içinden, ölümün pençesinden çıkarmak için çabalar. Ona pusu kuranları, Leyla'yı ölüm döşeğine yatıranları bulmak için yemin eder. Ölüm, Leyla'nın ve Orhan'ın yanı başında gezmektedir. Musa ve Cemil ise, kurdukları hain pusunun izlerini silmek için çabalarlar. Orhan, döndüğünden beri üst üste gelişen olaylar sonunda polisin de dikkatini çekmiştir.

KEHRİBAR 4. BÖLÜM TIKLA İZLE

KEHRİBAR HAKKINDA

Sessiz kendi halinde yaşayan Orhan Yarımcalı Almanya'dan 20 yıl sonra geri dönüşün, çektiği hasretlik, sevdiklerinden uzak kalmasının nedeni olan kin ve nefret barındıran bir hikayedir Kehribar. Nam'ı diğer Yarımcalı Orhan'ın Türkiye'nin en meşhur kabadayılarından biri olma hikayesidir diğer taraftan. Yarımcalı 20 yıl aşkı Leyla'dan uzak kalmış ve bir gün içinde ki yalnızlıktan geri dönün hikayesi anlatılmaktadır.

Yapımcı : Süreç Film
Yönetmen : Yıldız Hülya Bilban
Senaryo : Sinan Tuzcu ve Ali Aydın
Oyuncular : Gürkan Uygun (Orhan Yarımcalı), Ayça Varlıer (Leyla Bozoğlu), Necip Memili (Musa Bozoğlu), Özge Özder (Adile Genştald Yarımcalı), Aslıhan Güner (Bahar Bozoğlu), Fırat Altunmeşe (Kemal Bozoğlu), Yağmur Aydan (Meltem Yarımcalı)
Ölesiye aşık olan iki genç; Orhan ile Leyla'nın araya giren yirmi yılını ve sonrasında yaşanacakları konu alan dizinin başrollerini Gürkan Uygun, Ayça Varlıer ve Necip Memili paylaşıyor. Sürükleyici bir aşk hikâyesini anlatacak olan Kehribar'ın yapımcılığını Süreç Film Ali Gündoğdu, yönetmenliğini Yıldız Hülya Bilban, senaryosunu ise Sinan Tuzcu ve Ali Aydın'ın üstleniyor

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
kehribar


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kehribar 3.Bölümde Çalan Şarkı Sözü Bozkurt Dizi ve Film Müzikleri 0 05 Nisan 2016 11:52
Sokak ortasında taciz SeckiN Haber Arşivi 0 30 Ağustos 2013 13:32
Sokak ortasında cinayet Angel Haber Arşivi 0 27 Ağustos 2008 14:07