IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Yerli Diziler (https://www.ircforumlari.net/yerli-diziler/)
-   -   İstanbullu Gelin’deki Süreyya’dan Babil’deki Ayşe’ye Aslı Enver bambaşka birisi oldu! (https://www.ircforumlari.net/yerli-diziler/848234-istanbullu-gelin-deki-sureyya-dan-babil-deki-ayse-ye-asli-enver-bambaska-birisi-oldu.html)

Beatrice 17 Aralık 2019 14:54

İstanbullu Gelin’deki Süreyya’dan Babil’deki Ayşe’ye Aslı Enver bambaşka birisi oldu!
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Özcan Deniz ve Aslı Enver’i başrolde buluşturan İstanbullu Gelin dizisi, büyük bir başarı kazandı. İzleyicilerin zihinlerinde birçok hatıra ve iz bıraktı… Süreyya karakteri ile duyulara hitap eden Aslı Enver, yeni sezonda Babil dizisiyle geliyor.

Ay Yapım imzalı dizi, yakında izleyicilerle buluşacak. Uluç Bayraktar yönetmen koltuğunda ve senaryosunu Nüket Bıçakçı ve Özlem Yücel’in kaleme aldı. Babil dizisinin ilk fragmanında kısa bir süre görünen Aslı Enver, Ayşe isimli idealist bir genç kız olarak yerini alacak. Dizide Ayşe’nin nasıl bir hikayesi var, detaylar henüz paylaşılmadı.

Yeni dizideki imajı da ortaya çıktı. Enver, instagram hesabından fragmanı paylaştı. Hayranları da bir hayli heyecanlı… Ünlü oyuncu paylaşımı yorumlara açmadı ama farklı platformlarda mesajlar yazan hayranları çok meraklı olduklarını, yeni rolün heyecanını yaşadıklarını ifade eden kelimeler kullandı.
Yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın yaptığı, hikaye ve senaryosunu Nüket Bıçakçı ve Özlem Yücel’in kaleme aldığı, Babil dizisinin yayınlanan ilk tanıtımı büyük beğeni topladı. Başta İstiklal Caddesi olmak üzere farklı mekanlarda gerçekleştirilen teaser çekimi iki gün sürdü.

Halit Ergenç, Ozan Güven, Aslı Enver, Birce Akalay, Nur Fettahoğlu ve Mesut Akusta gibi başarılı oyuncuların başrollerini paylaştığı, merakla beklenen Babil dizisi, dev kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle yakında Star TV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

İdealist bir ekonomi profesörü olan İrfan’ın (Halit Ergenç) hayatı, haksız yere işten atılması ve 7 yaşındaki oğlu Deniz’in (Beren Kasımoğulları) hastalanmasıyla alt üst olur. Kapılar birer birer yüzüne kapanırken karısı Eda’nın (Nur Fettahoğlu) çocukluk arkadaşları Egemen’den (Ozan Güven) yardım istemesiyle İrfan kendisini hayal bile edemeyeceği karanlık bir maceranın içinde bulur.

Evlenmek üzereyken ayrıldığı büyük aşkı İlay’ın (Birce Akalay) tehlikeli iş adamı Süleyman’ın (Mesut Akusta) sevgilisi olarak ortaya çıkmasıyla birlikte, İrfan bu macerada aşması gereken birçok sınavla karşı karşıya kalacaktır. Bu macera da karşısına çıkan idealist genç kız Ayşe (Aslı Enver) onun kurtarıcısı olabilecek mi?

alıntı

yeSa 17 Aralık 2019 14:56

Cevap: İstanbullu Gelin’deki Süreyya’dan Babil’deki Ayşe’ye Aslı Enver bambaşka birisi oldu!
 
Aslı Enver Çok iyi oyuncu


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:07.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net