IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Ay

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08 Nisan 2019, 10:29   #1
Çevrimiçi
Ay
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten CHP'ye: ''Bu telaşınız niye?''




AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: ''CHP, millet iradesiyle kavga ediyor.''AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Çelik, CHP'ye ''Oyların sayılması konusunda bu telaşınız niye?'' diye soru yöneltti.


Ömer Çelik'in konuşmasından satır başları:

AK Parti Sözcüsü Çelik Netanyahu'nun Batı Şeria ile ilgili sözlerine ilişkin, "İsrail Başbakanı, yine pervasız saldırganlığını ortaya koydu. İsrail Başbakanının yaptığı resmen dünyada büyük çatışmaları tetikleyecek, büyük gerilimlere imza atacak bir olaydır" dedi.

''NETANYAHU YİNE PERVASIZ''

İsrail*Başbakanı, yine pervasız saldırganlığını ortaya koydu.*İsrail Başbakanının*yaptığı resmen dünyada büyük*çatışmaları tetikleyecek, büyük gerilimlere imza atacak bir olaydır. İsrail Başbakanının yaptığı resmen dünyada büyük çatışmaları tetikleyecek, büyük gerilimlere imza atacak bir olaydır.

"BU KADAR RAHATSANIZ BU TELAŞIN NEDENİ NE?"

Ekrem İmamoğlu*itiraz sürecini itibarsızlaştırdı.*CHP*hukuki sürecin akamete uğramasını istiyor. İtiraz süreci son derece şeffaf yürümektedir. Bu kadar rahatsanız bu telaşın nedeni ne?

Bazı konuları açıklığa kavuşturmamız gerekiyor. Kasten kafa karıştırmaya dönük unsurları takip ediyoruz. Her gün yeni bir kılıkta önümüze bir takım açıklamalar geliyor. CHP'nin*İstanbul*adayı hukuki ve yasal olan itiraz sürecini illegal ve temelsiz göstermeye çalıştı.

"İTİRAZ SÜRECİNİ KÜÇÜMSEMEYE ÇALIŞIYORLAR"

İtiraz sürecini küçümsemeye çalışıyorlar. Her gün 5-10 kez 'kazandık' diyorlar. Bu kadar rahatsanız oyların sayılması konusunda bu telaşınız niyedir? Süreç yargı denetimi altında. (İstanbul'daki seçim sonucu) İkide bir 'biz kazandık' diyorlar. Peki bu kadar rahatsanız, oyların sayılması konusunda bu telaşınız niye?

'Cumhurbaşkanı*ile iyi geçineceğim' gibisinden bir cümle de sık sık tekrarlanıyor. Arkasından da Sayın Cumhurbaşkanımıza çağrı yapılarak, 'sürece katkıda bulunun' diyor. Cumhurbaşkanımız devletin başıdır. Cumhurbaşkanımızı*YSK*süreci ile ilgili bir müdahaleye çağırmak, 'katkıda bulunun' sözü altında, son derece yanlış, son derece sakıncalı, bir siyasetçinin bilmesi gereken en temel prensiplere aykırı davranıştır.

"CHP'NİN YSK'YI BASKI ALTINDA BIRAKAN SÖYLEMİ SUÇTUR"

Sürecin patronu YSK, sonucu onlar belirleyecek. Bu hafta CHP son derece vahim açıklamalar yaptı. CHP AK Parti'nin uyarı aldığını söylüyor, aynaya bakmıyor. CHP'nin YSK'yı baskı altında bırakan söylemi suçtur.

"CHP MİLLET İRADESİ VE HUKUK İLE KAVGA EDİYOR"
CHP millet iradesi ve hukuk ile kavga ediyor. Kürsüye hesap makinesi ile çıkacağınıza*Anayasa*ile çıkın. Kendinizden eminseniz bekleyin, itibarsızlaştırmayın.

Kaynak: Diriliş postası.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
ak parti sözcüsü ömer çelik'ten chp'ye: ''bu telaşınız niye?


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Son Dakika! AK Parti Sözcüsü: Liderlerden Sonra Partiler de Erken Seçimi Görüşecek yaSmin Haber Arşivi 0 18 Nisan 2018 11:15
Ömer Çelik'ten PKK açıklaması SeckiN Haber Arşivi 0 09 Eylül 2013 21:52
Ömer Çelik, BM'yi Görevini Yapmaya Çağırdı Rhytia Haber Arşivi 0 16 Temmuz 2012 15:59
• AK parti genel başkan yardımcısı ömer çelik adana'da konuştu! Sametold Haber Arşivi 0 16 Ocak 2011 16:31
Ömer Çelik'ten çarpıcı İsrail analizi Lucifer Haber Arşivi 0 18 Haziran 2010 23:12