IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   YGS ve LYS'ye Hazırlık (https://www.ircforumlari.net/ygs-ve-lysye-hazirlik/)
-   -   ÖSS Öncesi Gürültü Yasağı... (https://www.ircforumlari.net/ygs-ve-lysye-hazirlik/116339-oss-oncesi-gurultu-yasagi.html)

Kralice 04 Haziran 2008 09:27

ÖSS Öncesi Gürültü Yasağı...
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Mardin Valiliği, 15 Haziran'da yapılacak ÖSS öncesi gürültü yasağı getirdi.

Mardin Valisi Mehmet Kılıçlar, sınav tarihlerinde düğün, nişan ve sünnet konvoyu gibi faaliyetlere yasak getirildiğini açıkladı.

Mardin ve Kızıltepe ilçesinde de Öğrenci Seçme Sınavı yapılacağı belirten Vali Mehmet Kılıçlar, Mardin'de 8 bin 480 aday sınava katılacağını söyledi.

Kılıçlar, Mardin merkezde 31, Kızıltepe ilçesinde 10 okul olmak üzere toplam 41 okulda sınav gerçekleştirileceğini ifade eden Kılıçlar, "Sınava girecek öğrencilere danışmanlık hizmeti verilecektir. İlimiz merkezinde 2, Kızıltepe ilçesinde 1 adet danışma bürosu oluşturuldu. Adayların 14 haziran cumartesi günü sınav yerlerini görmeleri ve 15 Haziran pazar günü başlayarak, Anadolu Lisesi, Milli Piyango Lisesi, Hikmet Uluğbay İlköğretim Okulu ve İstasyon Cumhuriyet meydanından sınav yerlerine rahatlıkla ulaşabilmeleri amacıyla saat 07. 00'den başlayarak ücretsiz otobüs seferleri yapılacaktır. Bu nedenle gençlerimizin yıllarca çalışarak hazırlandıkları, kendileri ve aileleri açısından hayati öneme haiz bu sınava sağlıklı olarak katılabilmeleri için herkesi duyarlı davranmaya davet ediyoruz." dedi.

Kaynak: timeturk.com


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:19.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net